laman web rasmi Nurrifa Gummies VitC Nurrifa Gummies VitC Nurrifa Gummies VitC

KULIT WAJAH LEBIH CERAH, GEBU DAN FLAWLESS DENGAN Nurrifa Gummies VitC. SOLUSI ALAMI, BERKESAN DAN EFEKTIF!

Satu-satunya solusi khas yang di formulasi untuk kesan yang lebih baik untuk kesihatan kulit wajah dari jerawat, jeragat & parut di wajah.

Semua kajian ini dibuat oleh pakar dan dijurnalkan di dalam PubMed & NCBI (National Center for Biotechnology Information, USA) yang menjadi rujukan doktor seluruh dunia dan diluluskan oleh FDA, jabatan perubatan No 1 dunia.

Puan Dilla berjaya hilangkan garis halus, jerawat & jeragat di wajah seawal 7 hari selepas gunakan Nurrifa Gummies VitC. Bintik-bintik hitam & jerawat di wajah makin pudar selepas penggunaan konsisten setiap hari.

Selepas umur 30 tahun, bekas jerawat mula timbul di pipi dan di sekitar wajah. Selepas gunakan Nurrifa Gummies VitC, bekas jerawat makin pudar. Ajaibnya, kulit makin cerah dan flawless. Ofismate pun tegur lepas 2-3 bulan gunakan Nurrifa Gummies VitC ni.

Kenapa Semakin Ramai Mula Hadapi Kedut & Jeragat Selepas Umur 30 Tahun?

Sebelum ini mesti anda ingat wajah berkedut ini adalah kerana faktor usia yang meningkat?

Tapi anda tak pelik ke kenapa ramai juga orang di luar sana yang baru umur 30an atau awal 40an juga mula hadapi masalah wajah tua sebelum usia ini? Adakah Anda juga perlahan ada kondisi wajah sama seperti berjerawat, jeragat, kulit kusam dan bintik-bintik hijam di sekitar wajah?

Ahhhhh… sudah. Kat mana silapnya? Padahal anda dah buat segala macam tips yang anda dapat daripada group facebook “Kekal Awet Muda”. Tapi rupanya bukan senang nak jaga raut wajah kan?

Ramai orang share tips nak jaga kesihatan kulit wajah tapi tak perasan setiap perubahan dan kesan dalam badan manusia berbeza.

Sebenarnya, ramai tak tahu pengaruh dalaman mainkan peranan penting sehingga memberikan kesan pada kesihatan kulit wajah anda.

Situasi seperti di bawah ini pernah dilalui oleh Puan Dilla sama seperti anda sekarang sebelum wajah mereka jadi lebih cantik, gebu , cerah & flawless.

Jeragat, jerawat & Bintik Hitam di wajah adalah tanda pertama sebelum Wajah Mula Berkedut dan Timbul Garis Halus.

Menurut kajian terbaru (2022) oleh pakar perubatan & saintis antarabangsa mengesahkan jeragat, jerawat & bintik berikan kesan yang UTAMA pada kesihatan wajah..

Ramai tak tahu, kesan timbul jeragat, jerawat & bintik hitam ini perlahan-perlahan merosakkan wajah. Lama kelamaan, dari minggu ke minggu bahkan selepas beberapa bulan, kulit kurang tegang, kendur dan mula berkedut.

Jadi Bagaimana Nak Kawal dan Pulihkan Kulit Wajah Yang Makin Kusam, Gelap & Berjeragat?

MUKA LEBIH CERAH, LEBIH GEBU & FLAWLESS SELEPAS GUNAKAN Nurrifa Gummies VitC

0
Pengguna

Wajah lebih putih cerah tanpa bintik hitam. Hanya amalkan 2 biji GummiesV Vitamin C  untuk dapatkan wajah sihat tanpa jerawat, jeragat dan bintik hitam.

 

 

 

Kami yakin anda pun ada keinginan yang sama kan?

Apa Cara Paling Mudah Untuk Optimumkan Kecantikan Kulit Wajah?

Memperkenalkan

Nurrifa Gummies VitC

Nurrifa Gummies VitC Pertama Di Malaysia Yang Diformulasikan Khas Mengikut Kajian Doktor Pakar Untuk Optimakan Penjagaan Kulit Wajah dari Jeragat, Jerawat, Bintik Hitam & Garis Halus.

Menggunakan Pure Vitamin C, L-Glutathione, Tremella & Arabic Gum sebagai bahan aktif utama yang membantu merawat & mencerah kulit wajah.

Dikaji dan disahkan keberkesanannya oleh 5 doktor pakar dari seluruh dunia dan setiap kajian telah direkodkan di dalam NCBI (National Center for Biotechnology Information, USA)

Nurrifa Gummies VitC Diformulasikan khas  membantu menyembuhkan kulit wajah dari jerawat & jeragat. Nurrifa Gummies VitC ini juga terbukti berkesan bantu mencerah, menggebu dan berikan kesan cerah flawless pada kulit wajah tanpa kesan sampingan.

Nurrifa Gummies VitC Juga Diperkaya Dengan

Kami Tak Cakap Kosong, Ini Bukti Kajian Klinikal!

*Nurrifa Gummies VitC tidak mengandungi bahan dadah yang dikawal penggunaannya oleh KKM. Semua bahan di dalam Nurrifa Gummies VitC semulajadi dan selamat digunakan.

JANGAN PERCAYA KAMI, LIHAT HASIL MEREKA! SELEPAS GUNAKAN Nurrifa Gummies VitC!

Kulit Wajah Puan Lini semakin cerah tanpa bintik hitam selepas gunakan Nurrifa Gummies VitC

Mengapa WAJIB Pilih Nurrifa Gummies VitC

Cara Penggunaan Nurrifa Gummies VitC

1-2 kali sehari sahaja. Gunakan Nurrifa Gummies VitC di seluruh wajah & leher. Gunakan Nurrifa Gummies VitC selepas gunakan cleanser & toner.

60 Hari Jaminan Pulangan Wang

Tak perlu risau dan beli tanpa risiko. Kami sangat yakin bahawa Nurrifa Gummies VitC mampu membantu anda untuk pulihkan wajah serta beri kesan putih, cerah & flawless pada kulit wajah anda. Gunakan Nurrifa Gummies VitC setiap hari sehingga habis 1 botol dan lihat perubahan.

* Kami tahu anda pun dah penat mencari alternatif lain yang membazir masa, wang dan tenaga tetapi akhirnya dikecewakan.

Jangan cepat untuk terus risiko kan kulit wajah anda dengan suplimen ajaib diluar sana sedangkan Nurrifa Gummies VitC ini diformulisasikan mengikut kajian perubatan antarabangsa yang diyakini dan berdasarkan sains.

Jangan Percaya Kami! Lihat Apa Kata Mereka

Tempah Sekarang

Pilih Pakej Anda Dibawah

Boleh Bayar Tunai Masa Barang Sampai (COD)

Order dulu, bayar pada posmen masa barang sampai. 100% selamat. Mudahkan? Anda juga boleh buat pembayaran terus secara online jika mahu.

Pilih Pakej Anda Dibawah

Jam
Minit
Saat

Dapatkan Sekarang!

Harga Promosi akan ditamatkan pada bila-bila masa sahaja.

Pakej Bidadari
( 3 BOTOL )

RM 180

Pakej Selebriti
( 2 BOTOL )

RM 130

Pakej Cantik
( 1 BOTOL )

RM 80

Ramai Dah Nampak Perubahan Selepas Amalkan Nurrifa Gummies VitC

100% Jaminan Pulangan Wang

Pulangan wang 100% jika produk yang anda dapat tidak original dan jika tidak sampai.

Soalan Lazim (FAQ)

Mudah sahaja, amalkan setiap hari pagi sebelum sarapan dan malam sebelum tidur. Amalkan 2 kapsul setiap hari.

1 botol serum Nurrifa Gummies VitC mengandungi 15ml. Untuk kesan yang lebih efektif, dapatkan Pakej Bidadari untuk kegunaan sehingga 2-3 bulan.

Kesembuhan bergantung pada penerima tubuh individu itu sendiri. Keperluan dos serta tempoh yang perlu diambil untuk seseorang pesakit berbeza-beza. Insya-Allah 7-21 hari ianya mula merasai ke arah penyembuhan dan kecantikan kulit wajah.

Kandungan hanya 100% bahan semula jadi. Mudah dihadam dan tidak menjadikan outbreak.

Tiada. Anda  dinasihatkan mengamalkan pemakanan sihat juga untuk kesan lebih optimum pada kulit wajah.

YA semestinya ada. Nurrifa Gummies VitC dihasilkan dari Kilang Bertaraf GMP. Selamat diamalkan tanpa ragu-ragu dan was-was.