Seronoknya Badan Sihat & Aset Makin Comey Lepas Amalkan Jamu Seeri

RAMAI TANYA ADA BUAT RAWATAN & SESI PAKAR?
RAHSIANYA DENGAN "JAMU SEERI" JE! šŸ˜

Menggunakan Formulasi ā€œHerba Nusantara Premium ā€ Khas Untuk Kesihatan Aset Wanita.

Sesuai Untuk Anda yang hadapi masalah angin badan, masalah aset tidak anjal & masalah Miss V

lebih dari 500+ pengguna Jamu Seeri seluruh Malaysia telah kembali sihat & cantik bersama Jamu Seeri.
badan sakit-sakit banyak angin, lepas amalkan Jamu Seeri, lega angin badan makin kurang, nak buang air lebih lawas dan mudah.

Umur hampiri 40 an, badan dah mula bagi signal sakit-sakit urat dan tak selesa. Kadang-kadang rasa penat sangat, sampai rasa mengantuk dan nak terbaring sahaja...

Adakah anda hadapi masalah seperti ini?

Angin-Angin Badan

Sakit Belikat

Sembelit & Tak Lawas

Kerap Sendawa

Breast Kendur

Senggugut & Period Tidak Teratur

Bila ada masalah macam ni, risau setiap kali bangun tidur nak hadap rutin harian. Nak buat kerja rumah tak selesa, nak ke Ofis rasa tak bermaya. Paling tak senang hati bila suami tegur, ofismate tegur, jiran tegur,

Nak ambil MC atau cuti semata-mata kerana rasa badan berangin dan lemah-lemah?

atau

nak spend sesi terapi rawatan pakar untuk masalah sakit puan yang bakal makan kos sehingga ribuan ringgit.

Masalah yang hadapi tidak selesai segera, bahkan boleh berulang ulang dan makan kos yang besar!

Jangan membazir wang & masa lagi. Ada penyelesaian mudah, murah dan berkesan!
Masalah angin badan & masalah berkaitan aset wanita ni ini dapat diatasi. Dapatkan solusi ini bersama JAMU SEERI

Menggunakan Formulasi ā€œHerba Nusantara Premiumā€

Terbukti SELAMAT. SERASI. BERKESAN untuk anda yang hadapi masalah angin badan dan masalah aset dalam

Sesuai Untuk Semua Peringkat Umur

khas untuk wanita berumur 30 ke atas

Bantu Atasi
Angin-Angin Badan

kerap sendawa, perut tidak lawas sepanjang hari

Atasi Masalah Aset Dalaman Wanita

aset breast tidak anjal dan miss V alami masalah keputihan

4.7/5

Pilihan Wanita Metropolitan Sejak 2020

JAMU SEERI, TABLET GUMMY

MUDAH UNTUK DIKUNYAH, DIHISAP UNTUK KESIHATAN WANITA

lihat Testimoni POSITIF mereka bersama JAMU SEERI

Tekan pada gambar untuk lihat lebih jelas

SETANDING
"RAWATAN SAKIT PUAN"

Ā 
Diformulasikan khas untuk membantu wanita yang sering hadapi masalah seperti angin badan, sakit belikat serta masalah dalam wanitaĀ serta bantu atasi masalah lain seperti penat, lesu & tidak bermaya sepanjang hari.

FORMULASI HERBA NUSANTARA PREMIUM

JAMU SEERI Suplimen Pertama Di Malaysia Yang Diformulasikan Khas dari Herba Nusantara Premium yang membantu khusus dalam masalah angin badan & masalah dalaman wanita.

ATASI MASALAH ANGIN BADAN

kerap sendawa atau sering tidak lawas? Amalkan Jamu Seeri 1-2 kali setiap hari. Badan rasa lebih ringan, lebih cergas.

BAIK UNTUK KESIHATAN DALAMAN WANITA

Bahan aktif JAMU SEERI bantu membaiki dan memulihara aset breast & Miss V. Breast kembali anjal & bulat dan Miss V lebih sihat tanpa masalah keputihan dll

MUDAH DIMAKAN & DIBAWA KEMANA SAHAJA

JAMU SEERI datang dalam bentuk Gummy yang enak dimakan dan dalam botol yang mudah dibawa ke mana sahaja.

SELAMAT TANPA KESAN SAMPINGAN

JAMU SEERI dihasilkan 100% menggunakan bahan natural, Bebas Bahan kimia merbahaya. Lulus ujian makmal untuk heavy metal & Lulus KKMĀ 

UJIAN MAKMAL & NOT KKM

JAMU SEERI telah mendapat kelulusan dari KKM & Pensijilan dari Independent Lab bebas dari heavy metal, steroid, dadah dan kimia merbahaya.

JAMU SEERI dilancarkan pada 2020 dengan tujuan untuk memberikan produk yang berasaskan herba tempatan dan luar negara berkualiti tinggi.

JAMU SEERIĀ sangat mengutamakan kualiti dan keaslian raw material Vitamin C, Colustrum, DHA, Skim Milk & Date Extract yang digunakan demi untuk memastikan anda mendapat kebaikan dan kepuasan apabila menggunakan produk kami.

Produk kami telah melalui ujian makmal dan telah berdaftar KKM (Kementerian Kesihatan Malaysia. Hasil daripada ujian makmal menunjukkan produk JAMU SEERI bebas daripada bahan dan pewarna terlarang. Dan produk JAMU SEERI semestinya 100% semulajadi dan selamat digunakan.

100%

EXTRACT HERBA & SEMULAJADI PREMIUM

FORMULASI BAHAN AKTIF UNTUK KESIHATAN DALAMAN WANITA

Extract Bahan Semula Jadi JAMU SEERI iaitu MAS COTEK, MANJAKANI, HALIA BENTONG & SERAPATĀ  kaya dengan bahan aktif yang membantu..

MAS COTEK

Tumbuhan herba Nusantara ini mampu merawat dan mengekalkan tahap kesihatan, termasuk meningkatkan tenaga, membaiki peredaran darah, mengecutkan rahim

MANJAKANI

Antara kelebihannya adalahĀ untukĀ mengatasi keputihan berlebihan, membunuh bakteria dan kulat, menjadikannya lebih ketat dan meningkatkan keanjalan kawasan otot faraj.

HALIA BENTONG

Khasiat yang paling utama Halia Bentong ialah dapat membantu melancarkan sistem penghadaman dengan membuang toksik sambil membantu melangsingkan badan.

SERAPAT

AkarĀ SerapatĀ juga membantu mengukuhkan otot dan. sendi, di samping mengatasi kekejangan otot rahim dan kelesuan ketika haid. Herba ini mampu membantu melancarkan peredaran.

FULL INGREDIENT LIST:
MAS COTEK, MANJAKANI, HALIA BENTONG & SERAPAT, GUM ARAB, GARAM BUKIT

BAHAN SAMA TAK MENJANJIKAN KEBERKESANAN YANG SAMA!!!

Anda mungkin fimiliar dengan beberapa produk yang menggunakan bahan aktif yang sama, Hakikatnya, keberkesanan sesuatu formulasi bukan hanya bergantung kepada ā€œJenis Bahanā€. Tapi kualiti bahan, cara pemprosesan, peratusan kepekatan dan sebagainya.

Seperti juga masakan, walaupun penggunaan bahan yang sama, tapi jika kualiti bahan mentahnya, cara diprosesnya berbeza, maka hasilnya juga akan berbeza.

Disinilah kepakaran JAMU SEERIĀ specialist dalam mengkaji bahan, cara pengekstrakan, dan penentuan peratusan yang diperlukan untuk menghasilkan formulasi yang diiktiraf antara terbaik di dunia. Jadi tak hairanlah kenapa formula JAMU SEERIĀ ini mengambil masa sehingga 5 tahun untuk dibangunkan.

Ā 

CARA GUNA
JAMU SEERI

Cara Penggunaan JAMU SEERI

Ambil 1-2 biji GUMMY JAMU SEERI, 1 waktu pagi sebelum sarapan dan malam sebelum tidur.. Amalkan dua kali sehari sahaja. Tidur dan minum air kosong secukupnya untuk melancarkan proses penghadaman.

60 Hari Jaminan Pulangan Wang

Tak perlu risau dan beli tanpa risiko. Kami sangat yakin bahawa JAMU SEERI mampu membantu si kecil atasi masalah Speech Delay serta bantu tingkatkan kecerdasan & kepintaran waktu belajar.

Secara purata, berbezaan positif boleh dilihat pada minggu pertama selepas menggunakan JAMU SEERI. Lihat dan rasa perubahan awal dalam masa 1ā†’3 hari. Bergantung kepada konsisten dan cara pemakanan setiap hari, pengguna yang telah amalkan JAMU SEERIĀ juga berjaya kembali aktif dan sihat tanpa masalah angin badan, masalah keputihan & sakit-sakit badan dalam masa semingguĀ  ( 7 hari! )

DISCLAIMER
Masalah Dalaman Wanita tidak hanya bergantung kepada umur sahaja. PERSEKITARAN, EMOSI & PEMAKANAN SIHAT juga memainkan peranan yang sangat penting. Sekiranya 3 faktor ini tidak dijaga, masalah akan berlanjutan dengan lebih lama & terus berulang-ulang.

KEMBALI SIHAT, BERTENAGA DAN CANTIK SEPERTI AWAL 20 AN.
ATASI MASALAH ANGIN BADAN, ASET KENDUR DAN MASALAH MISS V BERSAMA JAMU SEERI

HERBA NUSANTARA PREMIUM DALAM SEBOTOL JAMU SEERI!

Order dulu, bayar kemudian bila barang dah sampai. Mudah dan selamat.

HARI NI JE ADA SPECIAL OFFER..

16 June , 2024

SELEPAS PROMO NI TAMAT, HARGA AKAN KEMBALI SEPERTI BIASA

RM400

RM229

COD Dapat Barang Baru Bayar

RM200

RM139

COD Dapat Barang Baru Bayar

RM100

RM79

COD Dapat Barang Baru Bayar

Anda Ada Soalan Nak Tanya?