Perhatian! Khas untuk anda yang nak
Rancangan Perniagaan Proven Mudah Lulus Loan Nak Syarikat Growth Pantas

Template Rancangan Perniagaan softcopy kertas kerja proven untuk anda yang nak scale up bisnes anda ke tahap yang lebih tinggi.

Sales stuck pada angka yang sama dan perlukan suntikan modal berbentuk loan untuk perniagaan anda?

Template Rancangan Perniagaan ini akan bantu anda untuk mudah apply loan.

Template Rancangan Perniagaan ini juga 99.99% mengikut spesifikasi..

* Lihat Feedback Positif Mereka Yang Berjaya Dengan Template Rancangan Perniagaan

Teruskan scroll jika anda nak
Rancangan Perniagaan Siap Segera Approval Rate 99% RP Tambah Modal Niaga Melalui RP

Template Rancangan Perniagaan ini Sesuai Untuk Anda Yang Nak...

Jangan Click Back, Rugi Jika Anda Tidak Baca Sehingga Habis

Tahukah Anda? Ramai usahawan di luar sana tidak kira usahawan baru mahupun lama alami masalah serius setiap kali berhadapan dengan permohohan untuk buat loan dsb.
AWAS! Bahaya kalau masih dibiarkan. Jika anda masih tidak tahu cara step by step untuk loan ini, berkemungkinan besar 1 dari 3 perkara ini akan berlaku ..
Buat pilihan tepat. Anda kini berada di web yang tepat.
Saya akan bantu anda atasi masalah loan melalui Template Rancangan Perniagaan.

Saya telah bantu 15,000+ usahawan dengan Template Rancangan Perniagaan ini, izinkan saya untuk bantu anda pula.

Saya nak bantu atasi masalah loan sukar lulus...

Bagaimana Rancangan Perniagaan ini Mampu Selesaikan Masalah Anda?

Rancangan Perniagaan ini adalah format yang telah disusun mengikut spesifikasi badan kewangan untuk mudahkan urusan anda untuk buat loan.

APA ITU TEMPLATE RANCANGAN PERNIAGAAN?

Syarat wajib bagi setiap permohonan bisnes loan ialah anda perlu sediakan Kertas Kerja Rancangan Perniagaan/Business Planning/Bisnes Proposal.

Saya berjaya 'transform' kan satu set kertas kerja fizikal kepada satu set kertas kerja 'softcopy' supaya memudahkan anda edit semula content RP tersebut. F ile-file softcopy tersebut adalah dalam Microsoft Word & Excel dan content di dalam file-file tersebut saya sudah beri guideline untuk anda edit dan masukkan details & info perniagaan anda. Sangat mudah serta menjimat masa dan wang anda untuk siapkan satu Rancangan Perniagaan yang lengkap.

p/s: Template Rancangan Perniagaan ini dalam SOFTCOPY , Link Download akan diberikan setelah kami sahkan pembelian anda dlm 24jam. Ianya bukan di POS . Harap Maklum.

tonton video di bawah, apa yang ada dalam Template Rancangan Perniagaan. Anda pasti berpuas hati dengan apa yang bakal anda dapat!

KEISTIMEWAAN RANCANGAN PERNIAGAAN

perancangan awal

Sebagai   perancangan awal   dapat dirangka untuk  mengurangkan kegagalan  usahawan di masa hadapan. 

mengenal pasti kelemahan

Anda dapat  mengenal pasti kelemahan  dan kesilapan sebelum melaksanakan perniagaan.

Tambah Yakin

Anda akan   berasa  yakin  dengan keupayaannya menjalankan operasi perniagaan.

Kenal pastI jumlah modal

Anda dapat   mengenal pasti berapa jumlah  modal  yang hendak diperlukan, bila ia diperlukan dan untuk apa ia dibelanjakan

tingkatkan peluang

Anda dapat  tingkatkan peluang   untuk mencapai kejayaan.

misi perniagaan

Membina  misi perniagaan  pada jangka masa yang lama.

menentukan pesaing

Anda dapat  menentukan pesaing  utama dalam pasaran yang sama.

keyakinan shareholder

Anda dapat  meningkatkan keyakinan pemegang saham .

Pekerja berasa yakin

Pekerja berasa yakin  dengan syarikat yang mempunyai misi yang teratur dalam jangka masa yang panjang, pekerja menjadi setia dan jujur.

IKUTI STEP BY STEP
UNTUK SIAPKAN KERTAS KERJA RANCANGAN PERNIAGAAN

LANGKAH PERTAMA

ISI MAKLUMAT

Isikan maklumat anda dan perniagaan anda di kawasan yang berwarna merah sahaia.

LANGKAH KEDUA

TONTON VIDEO

Tonton & belajar dari video lengkap bagaimana untuk membuat unjuran kewangan seperti titik pulang modal, margin untung kasar, margin untung bersih dil

LANGKAH KETIGA

CETAK

Susun dan kemas- kan kertas kerja anda dan Kertas Kerja rancangan perniagaan anda siap untuk DICETAK!

Template Rancangan Perniagaan ini telah bantu lebih dari 15,000 Usahawan seluruh Malaysia!

Rancangan Perniagaan dibina bukan sahaja mengikut garis panduan bahkan berikan 1001 benefit pada perniagaan.


👇Lihat Testimoni Feedback Positif Mereka Bersama
Yang Dapatkan Template Rancangan Perniagaan!👇

Ikuti Kisah Inspirasi

Datuk Wan Mohammad Sani Salleh

(Pengarah Urusan Sani United Sdn Bhd)

Pada usia 33 tahun, anak muda ini bagaikan memiliki segala-galanya. Perniagaan yang memberi pulangan jutaan ringgit, bangunan sendiri sebagai pusat operasi perniagaan dengan kos pembelian serta pengubahsuaian mencecah RM7 juta, memandu kereta Ferrari F360 Modena bernilai RM1 juta dan mendiami banglo mewah bernilai RM 9 juta. Sehingga kini beliau mempunyai 60 buah bas ekspress dua tingkat yang beroperasi ke seluruh Malaysia. Beliau juga bercita-cita mahu mengembangkan perniagaan di dalam sektor pengangkutan air dan udara.

Beliau bermula berniaga dengan membuka bengkel membaiki kenderaan dan jentera dan tidak lama selepas itu beliau berjaya mendapat kontrak membaiki ratusan jentera. Pada tahun 2003 beliau membuka perniagaan pengangkutan berikutan beliau sentiasa berulang-alik dari Terengganu ke Kuala Lumpur. 

 

“Apapun pada Januari 2006 Sani Express ada di jalan raya dan alhamdulillah perjalanan perniagaan ini lancar, mendapat sambutan dan sejak itu perniagaan saya semakin pesat berkembang,” katanya.  Sani membuktikan ‘jalan’ dipilihnya berbaloi kerana hanya dalam tempoh tiga tahun Sani Express menunjukkan prestasi luar biasa.

Daripada seorang pekerja, Sani kini mempunyai 150 kakitangan sendiri. Daripada pejabat kecil di Ukay Perdana, Sani kini ada wisma sendiri yang dibeli dan diubahsuai dengan belanja mencecah RM 7 juta.  Wisma tiga tingkat dinamakan Wisma Dato’ Sani di Klang Sentral itu serba lengkap. Selain menjadi pusat operasi, wisma itu dilengkapi asrama, pusat latihan dan surau.

Beliau berkata, ketika itu beliau hanya ada seorang pekerja dan dengan menggunakan sepenuhnya kudrat dan buah fikirannya, segala perancangan untuk memulakan operasi bas ekspres yang diimpikannya hanya menampakkan hasil selepas tiga tahun bertungkus lumus dan modal daripada institusi kewangan.

“Apapun pada Januari 2006 Sani Express ada di jalan raya dan alhamdulillah perjalanan perniagaan ini lancar, mendapat sambutan dan sejak itu perniagaan saya semakin pesat berkembang,” katanya.  Sani membuktikan ‘jalan’ dipilihnya berbaloi kerana hanya dalam tempoh tiga tahun Sani Express menunjukkan prestasi luar biasa.

Daripada seorang pekerja, Sani kini mempunyai 150 kakitangan sendiri. Daripada pejabat kecil di Ukay Perdana, Sani kini ada wisma sendiri yang dibeli dan diubahsuai dengan belanja mencecah RM 7 juta.  Wisma tiga tingkat dinamakan Wisma Dato’ Sani di Klang Sentral itu serba lengkap. Selain menjadi pusat operasi, wisma itu dilengkapi asrama, pusat latihan dan surau.

Kenali Tn Hazwan Iqbal
FOUNDER & PEMILIK TEMPLATE RANCANGAN PERNIAGAAN ULTIMATE - 2021

Sesi sharing Hot Seat Sifufbads bersama 3000 usahawan internet pada tahun 2015
Seminar bersama usahawan PKNS 2016 - 2017

Hazwan Iqbal adalah pemilik dan founder kepada Template Rancangan Perniagaan 2014 – 2021 dan mempunyai pengalaman lebih 10 tahun dalam perniagaan. Sepanjang tempoh saya melibatkan diri dalam perunding perniagaan fokus kepada Rancangan Perniagaan saya telah berjaya membantu lebih 9000 usahawan seluruh Malaysia termasuk Brunei dan Singapura. 

Selain itu rekod tertinggi pencapaian pelanggan yang telah berjaya lulus GRANT perniagaan menggunakan Template saya ini adalah sebanyak RM500,000. 

Alhamdulillah, atas usaha selama ini saya di telah di lantik menjadi Speaker untuk usahawan PKNS bagi tahun 2016 – 2017 dan juga telah dijemput IPTA bagi berkongsi ilmu mengenai Rancangan Perniagaan dan pemasaran.   

Beliau juga berjaya menghasilkan beberapa Software, Applikasi dan Template berkaitan dengan pengurusan kewangan, perakaunan dan rancangan perniagaan seperti EAS 2017, EAS v3, EAS Tax Edition, EASPRO, HRSPRO & RPSPRO.

Dilantik menjadi speaker tetap PKNS bagi perancangan Perniagaan
Sesi sharing mengenai perniagaan di dewan MCA, Kuala Lumpur
Speaker seminar bersama pelajar Jabatan Perdagangan Politeknik POLISAS

dipendekkan cerita. Ramai telah dapat manfaat dari Template Rancangan Perniagaan dan perniagaan mereka melonjak naik terus ke atas.

kini giliran ANDA!

PERHATIAN!

Bulan Ini adalah jualan TEMPLATE yg TERAKHIR.. Saya akan hentikan untuk FOKUS pada kerja lain

Dan jika terlepas anda terpaksa upah business consultant dengan cas lebih RM3k!

Harga Normal 1 Set Template Rancangan Perniagaan ini adalah semahal RM250

TETAPI! Hari ini anda tak perlu bayar RM250!

Untuk yang betul komited nak naikkan bisnes waktu yang sangat mencabar sekarang ni saya cuma cas anda semurah:

RM80/unit (sekali seumur hidup )

Beli Sekarang Sebelum Template RP ini Ditutup