laman web rasmi NOUREYE NOUREYE NOUREYE

KEMBALIKAN CERAH MATA TANPA PERLU JALANI RAWATAN LASIK, HANYA DENGAN 2 BIJI KAPSUL NOUREYE SETIAP HARI

Satu-satunya solusi khas yang di formulasi untuk kesan yang lebih baik untuk kesihatan mata.

Semua kajian ini dibuat oleh pakar dan dijurnalkan di dalam PubMed & NCBI (National Center for Biotechnology Information, USA) yang menjadi rujukan doktor seluruh dunia dan diluluskan oleh FDA, jabatan perubatan No 1 dunia.

Puan Nisa berjaya pulihkan pandangan kabur selepas amalkan NOUREYE Selama 4 Bulan. NOUREYE  telah membantu Puan Nisa kembalikan mata yang lebih tajam dan lebih jelas.

En Farid telah berjaya pulihkan mata dari katarak Setelah Amalkan NOUREYE  Selama 6 Bulan. “Jimat saya dari jalani rawatan lasik ribuan ringgit, Alhamdulillah lepas amalkan NOUREYE , mata saya semakin baik dari minggu ke minggu. Nak fokus memandu tak penat mata lagi..”

Kenapa Semakin Ramai Mula Hadapi Sakit Mata?

Sebelum ini mesti anda ingat penyakit mata ini adalah kerana faktor usia yang meningkat?

Tapi anda tak pelik ke kenapa ramai juga orang di luar sana yang baru umur 30an atau awal 40an juga mula hadapi masalah sakit mata ini? Adakah Anda juga perlahan ada sakit sama seperti mula kabur, kerap berair mata dan berselaput?

Ahhhhh… sudah. Kat mana silapnya? Padahal anda dah buat segala macam tips yang anda dapat daripada group facebook “Cara Jaga Mata”. Tapi rupanya bukan senang nak jaga mata kan?

Ramai orang share tips nak jaga kesihatan mata tapi tak perasan setiap perubahan dan kesan dalam badan manusia berbeza.

Sebenarnya, ramai tak tahu pengaruh persekitaran mainkan peranan penting sehingga memberikan kesan pada kesihatan mata anda.

Situasi seperti di bawah ini pernah dilalui oleh Puan Nisa dan En Farid sama seperti anda sekarang sebelum mata mereka kembali sihat.

Environment @ Persekitaran seperti terdedah kepada sinaran UV matahari, screen telefon pintar , tablet dan tv kerap terjadi antara punca kerosakan mata

Menurut kajian terbaru (2022) oleh pakar perubatan & saintis antarabangsa mengesahkan sinar UV dari persekitaran berikan kesan yang UTAMA pada kesihatan mata.

Ramai tak tahu, kesan sinaran UV ini perlahan-perlahan merosakkan mata. Lama kelamaan, dari minggu ke minggu bahkan selepas beberapa bulan, "power" mata makin naik dan pandangan mula kabur.

Jadi Bagaimana Nak Kawal dan Pulihkan Kesihatan Mata?

Apa Cara Paling Mudah Untuk Optimumkan Kesihatan Mata?

Memperkenalkan

NOUREYE

Tablet Kapsul Pertama Di Malaysia Yang Diformulasikan Khas Mengikut Kajian Doktor Pakar Untuk Optimakan Penjagaan Kesihatan Mata

Menggunakan Vitamin C sebagai bahan aktif utama yang membantu penyerapan Lutein dan Zeaxanthin yang Lebih Baik

Dikaji dan disahkan keberkesanannya oleh 7 doktor pakar dari seluruh dunia dan setiap kajian telah direkodkan di dalam NCBI (National Center for Biotechnology Information, USA)

NOUREYE Diformulasikan khas  membantu meningkatkan penyerapan lutein dan zeaxanthin dalam tubuh. Dua bahan aktif ini diperlukan untuk menjaga kesihatan mata setiap hari.

NOUREYE Juga Diperkaya Dengan

Kami Tak Cakap Kosong, Ini Bukti Kajian Klinikal!

*Dadah Tidak dikawal bermaksud NOUREYE tidak mengandungi bahan dadah yang dikawal penggunaannya oleh KKM. Semua bahan di dalam NOUREYE semulajadi dan selamat digunakan.

JANGAN PERCAYA KAMI, LIHAT HASIL MEREKA! SELEPAS AMAL NOUREYE

Kesihatan Mata Puan Nisa kembali pulih dan makin cerah Setelah Amalkan NOUREYE

Mengapa WAJIB Pilih NOUREYE?

Cara Penggunaan NOUREYE

2 kali sehari sahaja. Ambil 1 kapsul NOUREYE sebelum sarapan dan malam sebelum tidur. Tidur dan minum air kosong secukupnya untuk melancarkan proses penyerapan NOUREYE

60 Hari Jaminan Pulangan Wang

Tak perlu risau dan beli tanpa risiko. Kami sangat yakin bahawa NOUREYE mampu membantu anda untuk pulihkan kesihatan mata anda. Amalkan NOUREYE setiap hari sehingga habis 1 botol dan lihat perubahan yang bakal

* Kami tahu anda pun dah penat mencari alternatif lain yang membazir masa, wang dan tenaga tetapi akhirnya dikecewakan.

Jangan cepat untuk terus risiko kan mata anda dengan eksploratif surgeri sedangkan NOUREYE ini diformulisasikan mengikut kajian perubatan antarabangsa yang diyakini dan berdasarkan sains.

Jangan Percaya Kami! Lihat Apa Kata Mereka

Tempah Sekarang

Pilih Pakej Anda Dibawah

Boleh Bayar Tunai Masa Barang Sampai (COD)

Order dulu, bayar pada posmen masa barang sampai. 100% selamat. Mudahkan? Anda juga boleh buat pembayaran terus secara online jika mahu.

Pilih Pakej Anda Dibawah

Jam
Minit
Saat

Dapatkan Sekarang!

Harga Promosi akan ditamatkan pada bila-bila masa sahaja.

Pakej Super Sihat ( 5 botol )

RM1080

RM445

Pakej Super Jimat ( 3 botol )

RM600

RM267

Pakej Sihat ( 2 botol )

RM360

RM178

Pakej Trial ( 1 botol )

RM120

RM89

Ramai Dah Nampak Perubahan Selepas Amalkan NOUREYE

100% Jaminan Pulangan Wang

Pulangan wang 100% jika produk yang anda dapat tidak original dan jika tidak sampai.

Soalan Lazim (FAQ)

Pengambilan NOUREYE sebelum sarapan. Untuk kesan terbaik, jarakkan pengambilan selama 30 minit – 1 jam.

Mudah sahaja, amalkan setiap hari pagi sebelum sarapan dan malam sebelum tidur. Amalkan 1 atau 2 Kapsul setiap hari.

1 botol mengandungi 30 tablet. Penggunaan yang konsisten boleh  bertahan selama 3 bulan untuk Super Jimat

Kesembuhan bergantung pada penerima tubuh individu itu sendiri. Keperluan dos serta tempoh yang perlu diambil untuk seseorang pesakit berbeza-beza. Insya-Allah 7-21 hari ianya mula merasai ke arah penyembuhan

Kandungan hanya 100% bahan semula jadi. Mudah dihadam dan tidak mengganggu buah pinggang.

Tiada. Pengamal dinasihatkan mengamalkan pemakanan sihat juga untuk kesan lebih optimum.

YA semestinya ada. Kami juga berdaftar dengan Badan Makanan ( MeSTI ) dan NOUREYE dihasilkan dari Kilang Bertaraf GMP. Selamat diamalkan tanpa ragu-ragu dan was-was.