laman web rasmi Meribelle Radiant Repair Serum Meribelle Radiant Repair Serum Meribelle Radiant Repair Serum

KULIT WAJAH LEBIH CERAH, GEBU DAN FLAWLESS DENGAN Meribelle Radiant Repair Serum. SOLUSI ALAMI, BERKESAN DAN EFEKTIF!

Satu-satunya solusi khas yang di formulasi untuk kesan yang lebih baik untuk kesihatan kulit wajah dari jerawat, jeragat & parut di wajah.

Semua kajian ini dibuat oleh pakar dan dijurnalkan di dalam PubMed & NCBI (National Center for Biotechnology Information, USA) yang menjadi rujukan doktor seluruh dunia dan diluluskan oleh FDA, jabatan perubatan No 1 dunia.

Puan Mira berjaya hilangkan garis halus, jerawat & jeragat di wajah dalam masa 14 hari selepas gunakan Meribelle Radiant Repair Serum. Bintik-bintik hitam di wajah makin pudar selepas penggunaan konsisten setiap hari.

Selepas umur 30 tahun, bintik-bintik hitam mula timbul di pipi dan di sekitar wajah. Selepas gunakan Meribelle Radiant Repair Serum, bintik hitam makin pudar. Ajaibnya, kulit makin cerah dan flawless. Ofismate pun tegur lepas 2-3 bulan gunakan Meribelle Radiant Repair Serum ni.

Kenapa Semakin Ramai Mula Hadapi Kedut & Jeragat Selepas Umur 30 Tahun?

Sebelum ini mesti anda ingat wajah berkedut ini adalah kerana faktor usia yang meningkat?

Tapi anda tak pelik ke kenapa ramai juga orang di luar sana yang baru umur 30an atau awal 40an juga mula hadapi masalah wajah tua sebelum usia ini? Adakah Anda juga perlahan ada kondisi wajah sama seperti berjerawat, jeragat, kulit kusam dan bintik-bintik hijam di sekitar wajah?

Ahhhhh… sudah. Kat mana silapnya? Padahal anda dah buat segala macam tips yang anda dapat daripada group facebook “Kekal Awet Muda”. Tapi rupanya bukan senang nak jaga raut wajah kan?

Ramai orang share tips nak jaga kesihatan kulit wajah tapi tak perasan setiap perubahan dan kesan dalam badan manusia berbeza.

Sebenarnya, ramai tak tahu pengaruh persekitaran mainkan peranan penting sehingga memberikan kesan pada kesihatan kulit wajah anda.

Situasi seperti di bawah ini pernah dilalui oleh Puan Mira dan Cik Nisa sama seperti anda sekarang sebelum wajah mereka jadi lebih cantik, gebu , cerah & flawless.

Jeragat, jerawat & Bintik Hitam di wajah adalah tanda pertama sebelum Wajah Mula Berkedut dan Timbul Garis Halus.

Menurut kajian terbaru (2022) oleh pakar perubatan & saintis antarabangsa mengesahkan jeragat, jerawat & bintik berikan kesan yang UTAMA pada kesihatan wajah..

Ramai tak tahu, kesan timbul jeragat, jerawat & bintik hitam ini perlahan-perlahan merosakkan wajah. Lama kelamaan, dari minggu ke minggu bahkan selepas beberapa bulan, kulit kurang tegang, kendur dan mula berkedut.

Jadi Bagaimana Nak Kawal dan Pulihkan Kulit Wajah Yang Makin Kusam, Gelap & Berjeragat?

MUKA LEBIH CERAH, LEBIH GEBU & FLAWLESS SELEPAS GUNAKAN Meribelle Radiant Repair Serum

0
Pengguna

Wajah lebih putih cerah tanpa bintik hitam. Hanya titiskan serum setiap hari seluruh muka untuk dapatkan wajah sihat tanpa jerawat, jeragat dan bintik hitam.

 

Kami yakin anda pun ada keinginan yang sama kan?

Apa Cara Paling Mudah Untuk Optimumkan Kecantikan Kulit Wajah?

Memperkenalkan

Meribelle Radiant Repair Serum

Meribelle Radiant Repair Serum Pertama Di Malaysia Yang Diformulasikan Khas Mengikut Kajian Doktor Pakar Untuk Optimakan Penjagaan Kulit Wajah dari Jeragat, Jerawat, Bintik Hitam & Garis Halus.

Menggunakan Alpha Arbutin & Niacinamide sebagai bahan aktif utama yang membantu merawat & mencerah kulit wajah.

Dikaji dan disahkan keberkesanannya oleh 7 doktor pakar dari seluruh dunia dan setiap kajian telah direkodkan di dalam NCBI (National Center for Biotechnology Information, USA)

Meribelle Radiant Repair Serum Diformulasikan khas  membantu menyembuhkan kulit wajah dari jerawat & jeragat. Meribelle Radiant Repair Serum ini juga terbukti berkesan bantu mencerah, menggebu dan berikan kesan cerah flawless pada kulit wajah tanpa kesan sampingan.

Meribelle Radiant Repair Serum Juga Diperkaya Dengan

Kami Tak Cakap Kosong, Ini Bukti Kajian Klinikal!

*Meribelle Radiant Repair Serum tidak mengandungi bahan dadah yang dikawal penggunaannya oleh KKM. Semua bahan di dalam Meribelle Radiant Repair Serum semulajadi dan selamat digunakan.

JANGAN PERCAYA KAMI, LIHAT HASIL MEREKA! SELEPAS GUNAKAN Meribelle Radiant Repair Serum!

Kulit Wajah Puan RUSNANI semakin cerah tanpa bintik hitam selepas gunakan Meribelle Radiant Repair Serum

Mengapa WAJIB Pilih Meribelle Radiant Repair Serum

Cara Penggunaan Meribelle Radiant Repair Serum

1-2 kali sehari sahaja. Gunakan Meribelle Radiant Repair Serum di seluruh wajah & leher. Gunakan Meribelle Radiant Repair Serum selepas gunakan cleanser & toner.

60 Hari Jaminan Pulangan Wang

Tak perlu risau dan beli tanpa risiko. Kami sangat yakin bahawa Meribelle Radiant Repair Serum mampu membantu anda untuk pulihkan wajah serta beri kesan putih, cerah & flawless pada kulit wajah anda. Gunakan Meribelle Radiant Repair Serum setiap hari sehingga habis 1 botol dan lihat perubahan.

* Kami tahu anda pun dah penat mencari alternatif lain yang membazir masa, wang dan tenaga tetapi akhirnya dikecewakan.

Jangan cepat untuk terus risiko kan kulit wajah anda dengan suplimen ajaib diluar sana sedangkan Meribelle Radiant Repair Serum ini diformulisasikan mengikut kajian perubatan antarabangsa yang diyakini dan berdasarkan sains.

Jangan Percaya Kami! Lihat Apa Kata Mereka

Tempah Sekarang

Pilih Pakej Anda Dibawah

Boleh Bayar Tunai Masa Barang Sampai (COD)

Order dulu, bayar pada posmen masa barang sampai. 100% selamat. Mudahkan? Anda juga boleh buat pembayaran terus secara online jika mahu.

Pilih Pakej Anda Dibawah

Jam
Minit
Saat

Dapatkan Sekarang!

Harga Promosi akan ditamatkan pada bila-bila masa sahaja.

Pakej Bidadari
( 5 SET )

SGD 99

Pakej Selebriti
( 3 SET )

RM90

Pakej Cantik
( 1 SET )

RM60

Ramai Dah Nampak Perubahan Selepas Amalkan Meribelle Radiant Repair Serum

100% Jaminan Pulangan Wang

Pulangan wang 100% jika produk yang anda dapat tidak original dan jika tidak sampai.

Soalan Lazim (FAQ)

Mudah sahaja, amalkan setiap hari pagi sebelum sarapan dan malam sebelum tidur. Amalkan 2 kapsul setiap hari.

1 botol serum Meribelle Radiant Repair Serum mengandungi 15ml. Untuk kesan yang lebih efektif, dapatkan Pakej Bidadari untuk kegunaan sehingga 2-3 bulan.

Kesembuhan bergantung pada penerima tubuh individu itu sendiri. Keperluan dos serta tempoh yang perlu diambil untuk seseorang pesakit berbeza-beza. Insya-Allah 7-21 hari ianya mula merasai ke arah penyembuhan dan kecantikan kulit wajah.

Kandungan hanya 100% bahan semula jadi. Mudah dihadam dan tidak menjadikan outbreak.

Tiada. Anda  dinasihatkan mengamalkan pemakanan sihat juga untuk kesan lebih optimum pada kulit wajah.

YA semestinya ada. Meribelle Radiant Repair Serum dihasilkan dari Kilang Bertaraf GMP. Selamat diamalkan tanpa ragu-ragu dan was-was.