Tiada lagi masalah Mati Putik Kurang Nafsu Kurang Syahwat Faraj Kering

Dapatkan TIPS RAHSIA WANITA EROPAH sentiasa intim dan horny ketika di ranjang! Jadi Ratu di Rumah dengan kekal feminin bila "Hormon Wanita" lebih stabil Dengan Ladysierra!

Satu-satunya solusi khas yang di formulasi untuk naikkan nafsu wanita sebelum bersama pasangan

Semua kajian ini dibuat oleh pakar dan dijurnalkan di dalam PubMed & NCBI (National Center for Biotechnology Information, USA) yang menjadi rujukan doktor seluruh dunia dan diluluskan oleh FDA, jabatan perubatan No 1 dunia.

Dr Zaiton , 51 Tahun

LadySierra ni kali pertama nampak masa scroll di fb. Rupa-rupanya ofismate pun ada guna bila borak-borak di kafe. Kak Ton cuba beli sebotol dan cuba. Betul lah jadi. Pagi Ahad kak Ton kemam sebiji, rasa horny sangat dan ajak abang bersama. Rasa ghairah sungguh bila bersama.

SOLUSI UNTUK NAFSU LAMBAT NAIK, FARAJ LONGGAR & PAYUDARA LONDEH

Perkara ini mungkin nampak kecil bagi kita, tapi boleh menyebabkan pasangan kita pendam perasaan terlalu lama, dan akhirnya menyebabkan rumahtangga tidak lagi harmoni.

RAMAI WANITA TIDAK TURN ON SEBABKAN PARAS LEVEL HORMON ESTROGEN BAWAH NORMAL

Terbukti dengan faktor umur wanita yang semakin berumur, tahap estrogen akan menurun secara drastik yang mengakibatkan kandungan kolagen dalam badan turut menurun sekaligus mengurangkan rasa nafsu ketika bersama dan menghilangkan keanjalan pada aset mereka, yang mana ianya seiring dengan pengurangan kadar estrogen.

Apa Kesan Kepada Anda Jika Estrogen Menurun ?

Apa Cara Atasi Semua Ini?

Anda perlukan Sebiji Kapsul Ladysierra!

AVOCADO

Vitamin E yang terkandung di dalam avokado turut membantu tubuh merangsang hormon-hormon seperti  estrogen, dan progesteron yang mampu mengalir dalam darah dan mampu merangsang respon seksual seperti klitoris yang mengembang dan keluarnya cecair di vagina.

KACANG BADAM

Kacang almond mengandung lemak sihat, zinc, folat, dan asam amino L-arginin yang bantu melancarkan darah ke organ reproduksi sehingga meningkatkan kesuburan dan peluang kehamilan. 

HORMON

Sebiji Kapsul Ladysierra membantu meningkatkan produksi hormon Estrogen, hormon wanita yang bantu tingkatkan daya sensual dan seksual. Estrogen diperlukan wanita untuk dapatkan bentuk badan yang cantik, anjal dan halus.

EKSTRAK BUAH-BUAHAN

Ekstrak buah-buah dari Ladysierra diperkaya dengan multivitamin yang diperlukan badan untuk kekal sihat, cantik dan anggun

Menurut hasil kajian klinikal dijurnalkan di dalam PubMed & NCBI (National Center for Biotechnology Information, USA) mendapati penggunaan estrogen adalah cara yang paling selamat dan berkesan untuk tingkatkan nafsu wanita serta pembentukan bentuk badan idaman semua wanita.

Estrogen di dalam sebiji kapsul Ladysierra membantu menambah hormon estrogen sekaligus membantu wanita jadi lebih feminim, lebih mudah terangsang ketika bersama pasangan dan berikan kesan baik pada aset khususnya Payudara & Punggung.

Yang lagi best, Ladysierra tiada kesan buruk seperti mood swing dan sebagainya.

Ladysierra Membantu Anda

Mana Nak Cari Produk Yang Bantu Stimulate Hormon Wanita Estrogen ?

Kapsul Tablet Formulasi Kajian Doktor Pakar Eropah Pertama Di Malaysia Khas Untuk Membantu Meningkatkan Nafsu Wanita, Menegang & Tambah Saiz Payudara & Mengetatkan Vagina 

Menggunakan Avacado sebagai bahan aktif utama yang membantu meningkatkan nafsu wanita serta meningkatkan cairan nikmat di vagina.

Dikaji dan disahkan keberkesanannya oleh 7 doktor pakar dari seluruh dunia dan setiap kajian telah direkodkan di dalam NCBI (National Center for Biotechnology Information, USA)

KAPSUL Ladysierra Diformulasikan khas dalam kapsul. Hanya makan 1 biji setiap 30 minit sebelum bersama pasangan. Digalakkan minum air banyak untuk rangsangan optimum.

KAPSUL Ladysierra Dijamin Selamat Tanpa Kesan Sampingan. Lulus KKM dan Ujian Makmal. 100% bahan semulajadi tanpa penggunaan bahan kimia bahaya untuk kesihatan

Bagaimana Ladysierra Membantu Anda??

Lihat Apa Kata Pembeli Kebaikan Lain Ladysierra?

Ladysierra Dibuktikan Oleh Kajian Klinikal Satu Dunia

BAHAN SAMA TAK MENJANJIKAN KEBERKESANAN YANG SAMA!

Sis mungkin fimiliar dengan beberapa produk yang menggunakan bahan aktif yang sama, Hakikatnya, keberkesanan sesuatu formulasi bukan hanya bergantung kepada “Jenis Bahan”. Tapi kualiti bahan, cara pemprosesan, peratusan kepekatan dan sebagainya.

Seperti juga masakan, walaupun penggunaan bahan yang sama, tapi jika kualiti bahan mentahnya, cara diprosesnya berbeza, maka hasilnya juga akan berbeza.

Disinilah kepakaran KAPSUL Ladysierra specialist dalam mengkaji bahan, cara pengekstrakan, dan penentuan peratusan yang diperlukan untuk menghasilkan formulasi yang diiktiraf antara terbaik di dunia. Jadi tak hairanlah kenapa formula KAPSUL Ladysierra ini mengambil masa sehingga 5 tahun untuk dibangunkan. Kajian penelitian dari Jurnal Perubatan Eropah kami rumuskan dalam sebiji kapsul Ladysierra yang diperkaya estrogen!

 

DIKAJI & DIIKTIRAF OLEH PAKAR ANTARABANGSA

* KAPSUL Ladysierra tidak mengandungi bahan dadah yang dikawal penggunaannya oleh KKM. Semua bahan di dalam KAPSUL Ladysierra semulajadi dan selamat digunakan.

Sis tak perlu risau, amalkan setiap kali ingin bersama pasangan. Lihat perubahan ketara seawal 7 hari pertama penggunaan. Untuk kesan lebih baik, saiz breast lebih besar, tegang, dapatkan pakej 3 botol untuk penggunaan sehingga 3 bulan.

JANGAN PERCAYA KAMI, LIHAT HASIL MEREKA! SELEPAS GUNAKAN KAPSUL Ladysierra!

Mengapa WAJIB Pilih LADYSIERRA?

Cara Penggunaan KAPSUL Ladysierra

Ambil 1 biji kapsul Ladysierra 30 minit sebelum bersama. Untuk kesan lebih baik, minum 2 cawan gelas air untuk lancarkan penghadaman dan readykan badan untuk lebih ghairah..

Peringatan: Masa Haid Dilarang Makan & Jarakkan Masa Pengambilan 30 Minit Dengan Kafein/Ubat/Produk Lain.

60 Hari Jaminan Pulangan Wang

Tak perlu risau dan beli tanpa risiko. Kami sangat yakin bahawa KAPSUL Ladysierra mampu membantu sis untuk tingkatkan ghairah nafsu serta dapatkan payudara anjal, gebu dan lebih besar.. Amalkan KAPSUL Ladysierra setiap hari. Simpan di handbag, saiz mudah bawa kemana sahaja.

HASIL YANG ANDA DAPAT SELEPAS MENGGUNAKAN Ladysierra?

tidur malam selepas bersama pasangan lebih lena, lebih hangat dan lebih nikmat bila alami klimaks ketika di ranjang.

pasangan bahagia lebih intim dan mesra bila alami hubungan intim puas bersama-sama. Rasa lebih sayang dan mesra selepas puas bersama.

Hari-hari adalah malam jumaat. Hari-hari rasa ingin terkam pasangan.

Kami tahu anda pun dah penat mencari alternatif lain yang membazir masa, wang dan tenaga tetapi akhirnya dikecewakan. Beri peluang dan yakin kepada Ladysierra ini kerana ianya diformulisasikan mengikut kajian perubatan antarabangsa yang diyakini dan berdasarkan sains.

Tempah Sekarang

Pilih Pakej Anda Dibawah

Boleh Bayar Tunai Masa Barang Sampai (COD)

Order dulu, bayar pada posmen masa barang sampai. 100% selamat. Mudahkan? Anda juga boleh buat pembayaran terus secara online jika mahu.

Pilih Pakej Anda Dibawah

Jam
Minit
Saat

Dapatkan Sekarang!

Harga Promosi akan ditamatkan pada bila-bila masa sahaja.

Pakej 3 BOTOL

RM330

RM 150

Pakej 2 Botol

RM220

RM89

Pakej 1 Botol

RM110

RM59

Ramai Dah Nampak Perubahan Selepas Amalkan KAPSUL Ladysierra

100% Jaminan Pulangan Wang

Pulangan wang 100% jika produk yang anda dapat tidak original dan jika tidak sampai.

Soalan Lazim (FAQ)

(1) AMBIK 1 BIJI KEMAM 30 MINIT SEBELUM BERSAMA

Peringatan: Masa Haid Dilarang Makan & Jarakkan Masa Pengambilan 30 Minit Dengan Kafein/Ubat/Produk Lain

1 BOTOL MENGANDUNGI 30 BIJI KAPSUL. Sesuai untuk penggunaan sehingga 2 minggu. 

Untuk dapatkan efek baik untuk payudara bulat, besar dan cantik berserta punggung yang bulat, amalkan sehari 1 biji di waktu malam.

Minum air 2 gelas untuk penghadaman yang baik

Kesan KAPSUL Ladysierra ambil masa 30 minit selepas kemam. Rasa gelora meningkat nafsu dirasai selepas 30minit kemam.

Ladysiera juga berikan kesan positif kepada saiz payudara dan punggung. Tangkap gambar hari pertama [ sebelum ] sehingga hari ketujuh payudara. Lihat perubahan saiz, kedudukan puting, dan rasa kulit.

Kandungan hanya 100% bahan semula jadi.  KAPSUL Ladysierra membantu tingkatkan saiz payudara, kesihatan kulit sekitar payudara dan berikan kesan baik untuk kesihatan vagina.

Tidak perlu risau, bahan KAPSUL Ladysierra 100% semulajadi. Tiada masalah untuk kegunaan jangka masa panjang. Elakkan penggunaan ketika datang haid/menyusu & ketika mengandung.

Tiada. Amalkan KAPSUL Ladysierra 1 biji setiap hari sebelum bersama pasangan.

Elakkan penggunaan ketika datang haid, mengandung.

YA semestinya ada. Kami juga berdaftar dengan Badan Makanan ( MeSTI ) dan KAPSUL Ladysierra dihasilkan dari Kilang Bertaraf GMP. Selamat diamalkan tanpa ragu-ragu dan was-was.