Perhatian! Khas untuk anda nak
tingkatkan security kereta elak dari kena rompak kereta 24 jam terjaga 

Kunci Kebal teknologi baharu anti-curi kereta yang terbaharu di pasaran terbukti berkesan membantu hampir 200k++ ribu pengguna kereta di Malaysia selamat dari kes kecurian kereta!

Kajian demi kajian dari team R&D Kunci Kebal temui kejayaan. Kunci kebal ini bukan sahaja anti pencuri kereta, bahkan ianya mudah digunakan sepantas kurang dari 9 saat!

*klik video pendek di bawah, bagaimana cara gunakan Kunci Kebal

Teruskan scroll jika anda nak
tingkatkan security kereta elak dari kena rompak kereta 24 jam terjaga 
secepat mungkin!

Kunci Kebal ini sesuai untuk anda yang hadapi masalah seperti...

Jangan Click Back, Rugi Jika Anda Tidak Baca Sehingga Habis

Tahukah anda, setiap hari kes kecurian kereta berlaku terutama di kawasan bandar-bandar utama dan pinggiran bandar!
Perhatian! Penggunaan peranti keselamatan yang biasa-biasa bukan sahaja tidak menjamin keselamatan kereta anda, bahkan si pencuri telah mahir untuk "membuka" dan jumpa cara untuk "pecah"kan peranti keselamatan jenis lama ini.

Saya nak bantu kereta anda lebih selamat pada waktu malam...

Bagaimana Kunci Kebal boleh selesaikan Masalah Anda?

Kunci Kebal ini terbukti berkesan dan efektif menangani kereta dari kecurian. Kereta terkunci penuh dari break sehingga ke gear!

Kami telah uji Kunci Kebal ini kepada lebih 100 buah kereta pelbagai jenama dan uji kaji ini berjaya menghalang dengan baik dari kecurian kereta dari berlaku!

*tonton video ini semula, jika anda terlepas video penuh di atas.
*klik gambar untuk ZOOM

CARA gunakan kunci kebal

KUNCI KEBAL ini telah bantu ramai pengguna tidur nyenyak di waktu malam.

nak parking di mall, di kawasan gelap? tidak perlu risau lagi dengan adanya kucnci kebal!


­čĹçJom Lihat Testimoni Gembira Pengguna Kunci Kebal­čĹç

Jangan Risau, Saya Jamin
KUNCI KEBAL Selamat dan Anti-Curi

telah diuji keatas lebih 100++ kereta!

Kunci Kebal dapat Permintaan Tinggi Setiap Hari!

Berita Baik Yang Beli Sekarang!

Jika anda order sekarang, kami mungkin bagi 9 BONUS FREEGIFT SECARA PERCUMA!

Dapatkan 9 BONUS BERNILAI RM 148 UNTUK PAKEJ PALING LARIS!
*Bonus ini akan ditutup bila-bila masa.

Tawaran Ini Terhad Untuk 30 Orang Terawal Setiap Hari!

Beli Sekarang, Stok Adalah Terhad!

9 BONUS

8 BONUS

6 BONUS

FAQ

Kunci Kebal ni mostly Free Size. Tak kisah la Auto atau Manual in syaa ALLAH semua kenderaan mungkin muat. Auto pasang kedudukan gear P. Manual pasang kedudukan gear 3.

Ya boleh, semua kenderaaan in syaa ALLAH mungkin boleh pasang sama ada kereta Malaysia atau Import mahupun Lori dan Van, kerana Kunci Kebal ni Free Size.

Ya betul 200%! Bila anda pasang Kunci Kebal ni pada HandBrek & Gear, pencuri dah tak boleh tekan Handbreak & Gear.

Bila Gear tak boleh tukar & Handbreak tak boleh diturunkan! Kereta tak boleh gerak!

Senang je! Sepantas 9 saat siap. Lepas guna boleh simpan bawah seat tempat duduk je.

Dibuat dari Besi Padu! Tahan Lasak! Kecil tapi berat!Simpan bawah seat.

Boleh dijadikan senjata jika diserang ketika kecemasan. Boleh pecah kepala! Berat!

Comfirm berkesan 100%! Kalau masih ragu bagitahu kami cepat-cepat biar kami kembalikan wang anda 100%! 

Tiada risiko rugi walaupun 1 sen!

TOWING PUN KALAH LA DENGAN KUNCI KEBAL!


TAPI MACAM MANA?

Bila anda masuk parking, angkat handbrek sepenuhnya, dan sebelum anda matikan enjin kereta pastikan anda pusing/pulas stereng sampai habis.

Pulas stereng ke kanan/kiri (rekomen ke arah bahaya/hadap dinding/lembah/bahu jalan).

Lepas tu barulah anda matikan enjin keretadan pusing sidikit stereng supaya stereng terlock dengan sendirinya.

Barulah pasang Kunci Kebal ni pada Handbrek & Gear.

Kunci Kebal hanya tinggal warna KUNINGje. Sekarang kami hanya buat warna KUNING je.

Ya betul, anda order sekarang melalui website kami ni tak perlu bayar lagi. Anda cuma bagi nama, nom telifon, alamat dll.

Bila Posman dah bagi Set Kunci Kebal pada anda, barulah anda bayar pada pihak kami.

100% Dijamin Selamat!

Tiada Risiko rugi walaupun 1 sen!

Disclaimer

Semua hasil yang ditunjukkan di halaman ini adalah benar dari pengalaman kami, agen kami, seller lain, dropship kami, pengeluar kami, produk car safety kami yang lain, pelanggan sendiri atau dari pihak lain. Jika ada kemusyikalan kurang sama macam video atau gambar. Usah risau, boleh tanya terus kami. Produk, Freegifts dan lain-lain mungkin ada kelainan dari segi tulisan, sticker, warna, gambar, botol, saiz, hasil, teknik, kesan, packaging, pemasangan, kandungan, jumlah titik welding, corak welding, atau lain-lain info (gambar sekadar contoh sample supaya mudah difahami) bergantung pada cara penggunaannya dan lain-lain. Semuanya dijamin berkesan dipihak kami dan semestinya dengan kehendak dan izin Allah SWT diutamakan.

Semua logo Facebook, Whatsapp, DHL, Pos Laju dan sebagainya adalah dibawah syarikat itu. Kami bukan perkongsian, ditaja atau menyokong dari mana-mana pihak. Plugin Salert = Fake Sale Notification. Countdown Promosi Auto start untuk tiap visitor.