laman web rasmi INTIMAXX HQ INTIMAXX HQ INTIMAXX HQ

KEMBALI RASA GHAIRAH SEPERTI MALAM PERTAMA. RASA SYOK, STIM, GHAIRAH DAN BERNAFSU SELEPAS SAPUAN INTIMAXX DI PUTING & MISS V

Satu-satunya solusi khas yang di formulasi untuk wanita yang beri kesan yang lebih baik untuk pulihkan kesihatan seks dari mati putik ( mati nafsu ). 

Semua kajian ini dibuat oleh adalah rahsia turun temurun Nusantara bagaimana kekal ceria bersama pasangan tanpa ada masalah kurang nafsu. Tiada lagi sakit-sakit ketika bersama, sentiasa basah dan berlecak ketika suami ajak bersama.

Kak Ita selalu tolak dan moody bila suami ajak bersama. Tapi lepas ikhtiar guna INTIMAXX ni, sapu sahaja di puting dan clitoris. Rasa bernafsu. Rasa ghairah dan rasa nak peluk suami. Puas hati suami, puas hati kak Ita dapat nikmati seks macam awal kahwin dulu

jumpa INTIMAXX ni di facebook. Rasa terkilan sebab lama tak rasa ghairah. Rupa-rupanya kak Lili mati putik. Kurang nafsu. Sapu-sapu saja INTIMAXX ni di puting dalam 15-30 minit sebelum seks dengan abang. Rasa bernafsu dan bawah mudah basah becak..

Kenapa Semakin Ramai Mula Hadapi Mati Putik?

Sebelum ini mesti anda ingat mati putik ini adalah kerana faktor usia yang meningkat?

Tapi anda tak pelik ke kenapa ramai juga orang di luar sana yang baru umur 30an atau awal 40an juga mula hadapi masalah mati putik ini? Adakah Anda juga perlahan ada sakit sama seperti selalu mengelak bila bersama, rasa tak puas bila seks bersama suami atau Miss V tak becak bila mula suami mula mendayung?

Ahhhhh… sudah. Kat mana silapnya? Padahal anda dah buat segala macam tips yang anda dapat daripada group facebook “Tips Intim Suami Isteri”. Tapi rupanya bukan senang nak jaga ghairah macam masa muda dulu kan?

Ramai orang share tips nak puas ketika seks tapi tak perasan setiap perubahan dan kesan dalam badan manusia berbeza.

Sebenarnya, ramai tak tahu yang mereka hadapi masalah mati putik ni. 

Situasi seperti di bawah ini pernah dilalui oleh Kak Ita dan Kak Lili sama seperti anda sekarang sebelum mereka kembali gembira dan puas bila seks bersama suami

Faktor Usia antara faktor utama kenapa ramai wanita makin rasa tidak bernafsu yang membawa kepada mati putik.

Menurut kajian terbaru (2022) oleh pakar perubatan & saintis antarabangsa mengesahkan ramai wanita Asia Tenggara khususnya alami masalah kurang ghairah , mati putik ketika bersama pasangan.

Ramai tak tahu, kesan dari mati putik ini lama kelamaan buatkan pasangan rasa tidak seronok, syok sendiri dan buatkan rumah tangga retak.

Jadi Bagaimana Pulihkan Masalah Mati Putik?

Apa Cara Paling Mudah Nak Kembali Ghairah, Makin Sayang Dan Syok Ketika Seks Bersama Suami?

Memperkenalkan

INTIMAXX

Gel Sapuan Pertama Di Malaysia Yang Diformulasikan Khas Mengikut Kajian Doktor Pakar Untuk Merangsang dan Menambah Sensasi Syahwat ketika bersama pasangan.

Menggunakan XXX sebagai bahan aktif utama yang membantu menambang Rangsangan, Sensasi & Syahwat sebelum dan semasa seks

Dikaji dan disahkan keberkesanannya oleh 7 doktor pakar dari seluruh dunia dan setiap kajian telah direkodkan di dalam NCBI (National Center for Biotechnology Information, USA)

INTIMAXX Diformulasikan khas  dengan hanya sapuan di dua kawasan sensitif iaitu di puting payudara dan di biji kelentit ( clitoris ). 

INTIMAXXBerperisa Strawberry. Selamat Untuk Dijilat Selepas Sapuan di Puting / Clitoris

100%

EXTRACT HERBA SEMULAJADI, SELAMAT DIGUNAKAN. SAPU TANPA WAS-WAS. SELAMAT UNTUK DIJILAT SUAMI SELEPAS SAPUAN

GABUNGAN HERBA DAN PERUBATAN TRADISIONAL MELAYU & EROPAH

Extract Bahan Semula Jadi INTIMAX iaitu CLOVE OIL, PIPER LEAF, KIGELIA AFRICANA & SPILANTHES ACMELLA FLOWER kaya dengan bahan aktif yang membantu merangsang dan meningkat rasa sensasi serta ghairah untuk seks. Hanya sapu INTIMAXX di kawasan sensitif iaitu PUTING & CLITORIS sebelum bersama suami

CLOVE OIL

CLOVE OIL atau nama tradisionalnya minyak cengkih digunakan turun temurun dipercayai membantu meningkatkan rasa ghairah seks

PIPER LEAF

Piper leaf dikenali sebagai daun sireh mempunyai sifat afrodisiak membantu mengimbangkan hormon dan meningkatkan gelora nafsu

KIGELIA AFRICANA

KIGELIA AFRICANA membantu menegang dan menaikkan payudara serta membantu menstabilkan hormon dalam badan

SPILANTES ACMELLA FLOWER

Pati Bunga Spilantes Acmella membantu melindungi & mengaktifkan sel stem kulit. Sapuan di bahagian sensitif menghidupkan dan baiki sel kulit

FULL INGREDIENT LIST:
Water, Xanthan gum, Glycerin, Kigelia Africana Fruit Extract, Quillaja Saponaria Bark Extract,
Caprylic/Capric Triglyceride, Spilanthes Acmella Flower Extract, Propylene glycol, Garam bukit, Piper
Leaf extract, Manjakani extract, Clove oil, Menthol, Aloe Vera Leaf Extract, EDTA.

BAHAN SAMA TAK MENJANJIKAN KEBERKESANAN YANG SAMA!!!

Sis mungkin fimiliar dengan beberapa produk yang menggunakan bahan aktif yang sama, Hakikatnya, keberkesanan sesuatu formulasi bukan hanya bergantung kepada “Jenis Bahan”. Tapi kualiti bahan, cara pemprosesan, peratusan kepekatan dan sebagainya.

Seperti juga masakan, walaupun penggunaan bahan yang sama, tapi jika kualiti bahan mentahnya, cara diprosesnya berbeza, maka hasilnya juga akan berbeza.

Disinilah kepakaran INTIMAXX specialist dalam mengkaji bahan, cara pengekstrakan, dan penentuan peratusan yang diperlukan untuk menghasilkan formulasi yang diiktiraf antara terbaik di dunia. Jadi tak hairanlah kenapa formula INTIMAXX ini mengambil masa sehingga 5 tahun untuk dibangunkan.

 

* INTIMAXX tidak mengandungi bahan dadah yang dikawal penggunaannya oleh KKM. Semua bahan di dalam INTIMAXX semulajadi dan selamat digunakan.

Akak tak perlu risau, jika suami ingin foreplay seperti hisap payudara atau hisap faraj sebelum seks, kandungan INTIMAXX semulajadi dan selamat digunakan.

JANGAN PERCAYA KAMI, LIHAT HASIL MEREKA! SELEPAS GUNAKAN INTIMAXX!

Mengapa WAJIB Pilih INTIMAXX?

Cara Penggunaan INTIMAXX

Gunakan INTIMAXX 15-30 minit sebelum ingin bersama pasangan. Sapu gel INTIMAXX dibahagian PUTING PAYUDARA dan BIJI KELENTIT ( clitoris ). Berikan masa sebelum bersama untuk INTIMAXX tingkatkan nafsu, rangsang ghairah dan bantu lecak basah ketika bersama.

60 Hari Jaminan Pulangan Wang

Tak perlu risau dan beli tanpa risiko. Kami sangat yakin bahawa INTIMAXX mampu membantu anda untuk pulihkan masalah mati putik @ kurang nafsu anda. Guna INTIMAXX setiap kali sebelum bersama. Baik pagi , siang mahupun malam.

* Kami tahu anda pun dah penat mencari alternatif lain yang membazir masa, wang dan tenaga tetapi akhirnya dikecewakan.

Jangan cepat give up kak. Kami telah bantu ramai wanita Malaysia bukan sahaja kembali seronok seks bersama suami bahkan rumah tangga jadi lebih bahagia bila isteri puas bila bersama suami. Suami pun rasa seronok dapat puaskan isteri.

Jangan Percaya Kami! Lihat Apa Kata Mereka

Tempah Sekarang

Pilih Pakej Anda Dibawah

Boleh Bayar Tunai Masa Barang Sampai (COD)

Order dulu, bayar pada posmen masa barang sampai. 100% selamat. Mudahkan? Anda juga boleh buat pembayaran terus secara online jika mahu.

Pilih Pakej Anda Dibawah

Jam
Minit
Saat

Dapatkan Sekarang!

Harga Promosi akan ditamatkan pada bila-bila masa sahaja.

Pakej 4 BOTOL

RM516

RM 179

Pakej 3 Botol

RM387

RM139

Pakej 2 Botol

RM258

RM99

Pakej 1 Botol

RM129

RM79

Ramai Dah Nampak Perubahan Selepas Amalkan INTIMAXX

100% Jaminan Pulangan Wang

Pulangan wang 100% jika produk yang anda dapat tidak original dan jika tidak sampai.

Soalan Lazim (FAQ)

Mudah sahaja, gunakan INTIMAXX 15-30 minit sebelum bersama. Sapu gel INTIMAXX pada kawasan sulit iaitu puting dan biji kelentit.

1 botol mengandungi 30ml. Sesuai untuk kegunaan 3-4 minggu

Kesan INTIMAXX ambil masa 15-30 minit. Pastikan anda sapu pada kawasan sensitif seperti disyorkan iaitu puting & clitoris

Kandungan hanya 100% bahan semula jadi.  INTIMAXX membantu menaikkan syahwat, merangsang nafsu dan menambah sensasi seks. 

Tidak perlu risau, bahan INTIMAXX 100% semulajadi. Tiada masalah jika suami ingin hisap puting atau faraj selepas sapuan INTIMAXX

Tiada. Gunakan INTIMAXX setiap kali sebelum mulakan seks bersama pasangan

YA semestinya ada. Kami juga berdaftar dengan Badan Makanan ( MeSTI ) dan INTIMAXX dihasilkan dari Kilang Bertaraf GMP. Selamat diamalkan tanpa ragu-ragu dan was-was.