DAH LAMA BERNIAGA TAPI UNTUNG RUGI MASIH TAK TAU?

Rekod Akaun Perniagaan Anda Dengan Mudah Dan Pantas. Selamatkan Perniagaan Anda Sebelum Terlambat!

Sistem Pengurusan Akaun Untuk Enterprise Menggunakan Microsoft Excel

6819 Usahawan SME Telah Menyelesaikan Masalah Akaun Mereka.

Anda dah Lama Berniaga Dan Mempunyai Masalah Ini?

Penting ke akaun ni? Kenapa nak kna buat akaun? Tak perlu buat akaun pn boleh kaya jugak.

Masih ramai lagi usahawan/peniaga yang tak faham apa itu akaun. Yelah sebab kita tak didedahkan kepentingan akaun ni sejak dari awal atau kecil

Perniagaan tanpa akaun ni ibarat pergi berperang tanpa senjata. Ya, memang betul, jika anda tak buat akaun, tiada siapa pn boleh halang anda, anda tak kena saman dengan polis pn kalau takda akaun.

Kalau takda rekod akaun, macam mana anda bayar zakat?

ZAKAT!! Tanpa rekod akaun, mustahil anda boleh bayar zakat! Tau ke nak bayar zakat perniagaan berapa? Apa syaratnya?

Zakat perniagaan ialah zakat yang WAJIB dikeluarkan hasil daripada harta perniagaan sama ada yang melibatkan barangan atau perkhidmatan.

Jangan Risau! Kami Telah Mencipta Sebuah Sistem Akaun Automatik. Hanya Rekod Jualan, Belian dan Belanja, Report Imbangan Duga, Kunci Kira-Kira, Profit & Loss, Aliran Wang Auto Generate!

Kenapa Ezi-Akaun XLS Menjadi Pilihan 6819 Usahwan?

Sistem ini adalah lengkap mengikut spesifikasi perakaunan di Malaysia! Nak buat loan, nak submit eFilling, nak cari investor, senyum je bagi report akaun ni.

Sistem akaun ini adalah yang terbaik anda boleh dapat! Sangat rugi jika anda lepaskan peluang ini. Sebab dalam sistem ni anda boleh :

Betul ke Ezi-Akaun XLS Memudahkan Kerja Akaun? Tonton video dibawah!

Tutorial Penggunaan Ezi-Akaun Telah Disediakan

Zero basic akaun? Jangan risau, we got your back!

Dokumen Resit/Invoice/Quotation

Rekod Inventori Stok

Rekod Belian

Rekod Jualan

Lihat Apa Kata Mereka!

Harga asal Ezi-Akaun XLS adalah RM189!

NANTI DULUU!!
NANTI DULUU!!
NANTI DULUU!!

Harga Promosi February, 2023

RM129
Seumur Hidup

DAN!

PERCUMA!!
Sistem Payroll & Slip Gaji. Dengan sistem payroll ini, anda boleh mengurus database staff anda dan boleh generate slip gaji untuk staff!

Lagi kata Pengguna!

“Adui! Sangat la tak logik dengan sistem akaun yang lengkap, percuma pulak sistem urus gaji dan slip gaji dengan hanya RM129 sahaja! Untung-untung dapat laptop harga RM2000. Harga tak masuk akal!”

Sila semak email anda selepas membuat pembelian!!

Frequently Asked Questions

Tak boleh, sistem ini menggunakan excel, dan hanya boleh digunakan pada PC/Laptop sahaja.

Tak boleh, sistem ini hanya boleh digunakan pada Windows sahaja.

Boleh berhubung dengan teknikal melalui wasap atau email.

Boleh, satu sistem boleh aktif pada 5 PC/Laptop yang berbeza. Stiap PC/Lptop memerlukan activation code yang berbeza, anda hanya perlu bagi serial number pada team teknikal.

Penting untuk backup file, ini adalah kerana, sistem ini adalah sistem offline, jika ianya rosak atau hilang, kami tidak boleh mengembalikan kembali data2 yang rosak atau hilang. Sebaiknya, boleh simpan bakcup semggu sekali pada tmpat yang berbeza sperti pendrive atau google drive.

Tak perlu, hanya sekali pembelian, anda boleh copy paste file ini seberapa banyak yang anda nak, tiada limit.

Anda hanya perlu bayar sekali sahaja, dan anda boleh guna sampai bila-bila, dan anda sentiasa boleh tanya support skrnanya ada msalah walaupun sudah 10 tahun penggunaan.

Apa jua jenis bisnes asalkan bisnes anda adalah enterprise boleh guna. Jika anda SDN BHD kurang sesuai untuk tujuan audit, untuk kegunaan syarikat sendiri, boleh guna.

Kami mempunyai terms & conditions. Jika anda mempunyai msalah sbg contoh, anda meggunakan Mac dan tak dapat guna, kami akan refund serta merta. Sekirnya anda tiada alasan kukuh, tambahan anda telah aktif sistem, kami tidak akan membuat refund.

Kami akan membuat hebahan melalui email dan facebook page. Tiada tarikh khusus disediakan. Sekiranya ada tarikh, pihak kami akan maklumkan.