Seronoknya Lihat Perkembangan Si Kecil Pintar & Pandai Seawal Usia

RAMAI TANYA TERAPI KHAS KE UNTUK ANAK?
RAHSIANYA DENGAN "EXCEL PLUS" JE! šŸ˜

Menggunakan Formulasi ā€œMakanan Cerdik ā€ Khas Untuk Tumbesaran Otak

Sesuai Untuk Anak Berumur Bermula 2 hingga 12 Tahun

dari speech delay, lepas amalkan Excel Plus ABC 121 Warna dah boleh sebut dengan baik

Ada timbul rasa risau tak bila anak dah mula umur 5-6 tahun bahkan anak dah mula masuk Tahun 1 tapi masih ada masalah bertutur serta pelat bila bercakap?

Cakap Pelat

Masih Tidak Kenal Huruf

Lambat "Catch Up"

Ada mild autism

Mudah Tantrum

Anak Tak Faham Perkataan Disampaikan

Bila ada masalah macam ni, risau macam mana perkembangan pelajaran nanti di sekolah. Paling tidak senang hati bila suami tegur, jiran tegur, kawan office tegur, macam mana progress anak kat sekolah? Periksa dapat nombor berapa?

Nak asingkan anak dan masukkan ke kelas pemulihan di sekolah hanya semata-mata kerana speech delay? atau

Nak spend sesi terapi bersama pakar yang bakal makan kos sehingga ribuan ringgit. Masalah tidak selesai segera, bahkan ambil masa sehingga berbulan-bulan lamanya!

Jangan membazir wang & masa lagi. Ada penyelesaian mudah, murah dan berkesan! Masalah lambat bertutur ini dapat diatasi. Dapatkan solusi ini bersama Excel Plus

Menggunakan Formulasi ā€œTumbesaran Otakā€
Terbukti SELAMAT. SERASI. BERKESAN untuk si kecil yang sedang giat membesar.

Sesuai Untuk Semua Peringkat Umur

sesuai untuk si kecil bermula umur 2 hingga 12 tahun

Bantu Atasi
Speech Delay

pelat , tidak dapat gabung kan huruf atau struktur ayat panjang

Bantu Tajamkan Fikiran dan Kecerdikan

Mudahkan si kecil faham apa yang dituturkan orang lain dan fahami perbuatan

4.7/5

Pilihan Ibu Bapa Sejak 2020

EXCEL PLUS, TABLET BERPERISA COKLAT

MUDAH UNTUK DIKUNYAH, DIHISAP OLEH KANAK-KANAK

lihat Testimoni POSITIF anak-anak bersama EXCEL PLUS

Tekan pada gambar untuk lihat lebih jelas

SPEECH RECOVERY SETANDING "RAWATAN TERAPI BERSAMA PAKAR"

Ā 

Diformulasikan khas untuk membantu perkembangan otak si kecilĀ serta bantu anak-anak mudah untuk bercakap, bertutur dan membantu si kecil lebih cerdik & pintar dalam pelajaran.

JIMAT MASA SEPERTI HANTAR ANAK-ANAK KE SESI TERAPI

Excel Plus Suplimen Pertama Di Malaysia Yang Diformulasikan Khas Mengikut Kajian Doktor Pakar Untuk Optimakan Tumbesaran Otak Anak-Anak.

BANTU ATASI SPEECH DELAY

risau akan si kecil alami masalah sukar bertutur? Dengan amalkan Excel Plus 2 kali sehari, masalah bertutur anak dapat di atasi. Formulasi khas Excel Plus bantu atasi masalah ini

TINGKATKAN KECERDASAN

Bahan aktif EXCEL PLUS bantu stimulasi perkembangan otak anak-anak. Apa yang dibelajar mudah faham, apa yang dengar mudah tangkap dan apa dilihat mudah interpretasi dengan baik

MENINGKATKAN IMUN BADAN & JADIKAN ANAK-ANAK RAJIN

EXCEL PLUS tingkatkan imun badan si kecil. Masalah sakit seperti demam & selesa dapat diatasi. Imun badan si kecil menjadi lebih kuat. Si kecil bukan sahaja bertambah pintar bahkan terlindung dari bakteria & virus jahat.

SELAMAT TANPA KESAN SAMPINGAN

EXCEL PLUS dihasilkan 100% menggunakan bahan natural, Bebas Bahan kimia merbahaya. Lulus ujian makmal untuk heavy metal & Lulus KKMĀ 

UJIAN MAKMAL & NOT KKM

EXCEL PLUS telah mendapat kelulusan dari KKM & Pensijilan dari Independent Lab bebas dari heavy metal, steroid, dadah dan kimia merbahaya.

EXCEL PLUS dilancarkan pada 2020 dengan tujuan untuk memberikan produk yang berasaskan herba tempatan dan luar negara berkualiti tinggi.

EXCEL PLUSĀ sangat mengutamakan kualiti dan keaslian raw material Vitamin C, Colustrum, DHA, Skim Milk & Date Extract yang digunakan demi untuk memastikan anda mendapat kebaikan dan kepuasan apabila menggunakan produk kami.

Produk kami telah melalui ujian makmal dan telah berdaftar KKM (Kementerian Kesihatan Malaysia. Hasil daripada ujian makmal menunjukkan produk EXCEL PLUS bebas daripada bahan dan pewarna terlarang. Dan produk EXCEL PLUS semestinya 100% semulajadi dan selamat digunakan.

100%

EXTRACT HERBA & SEMULAJADI PREMIUM

FORMULASI BAHAN AKTIF UNTUK TUMBESARAN OTAK SI KECIL

Extract Bahan Semula Jadi EXCEL PLUS iaitu Vitamin C, Colustrum, DHA, Skim Milk & Date Extract kaya dengan bahan aktif yang membantu..

VITAMIN C

Ā Vitamin C juga membantu meningkatkan fungsi otak.Ā  Selain meningkatkan fungsi otak, vitamin C berpotensi mengatasi pembengkakan yang merosak otak tanpa sedar.

COLUSTRUM

Kajian menunjukkan bahawa kolostrum mempunyai kesan positif terhadap fungsi kognitif manusia. Ia membantu dalam pembentukan dan perlindungan sel-sel saraf, serta meningkatkan keupayaan pembelajaran dan ingatan.Ā 

DHA

DHA membantu

  • Merangsang kecerdasan.
  • Merangsang koordinasi tangan-mata.
  • Menambah baik kesihatan penglihatan dan mata.
  • Meningkatkan perkembangan ingatan.
  • Menambah baik tempoh perhatian.

DATE EXTRACT

KurmaĀ mengandungi vitamin B6 yang terbukti meningkatkan tahap kerjaĀ otakĀ dengan membantu tubuh menghasilkan serotonin dan norepinefrin.

FULL INGREDIENT LIST:
Vitamin C, Colustrum, DHA, Skim Milk & Date, Organic Sweetener, Lotus Seed Extract

BAHAN SAMA TAK MENJANJIKAN KEBERKESANAN YANG SAMA!!!

Anda mungkin fimiliar dengan beberapa produk yang menggunakan bahan aktif yang sama, Hakikatnya, keberkesanan sesuatu formulasi bukan hanya bergantung kepada ā€œJenis Bahanā€. Tapi kualiti bahan, cara pemprosesan, peratusan kepekatan dan sebagainya.

Seperti juga masakan, walaupun penggunaan bahan yang sama, tapi jika kualiti bahan mentahnya, cara diprosesnya berbeza, maka hasilnya juga akan berbeza.

Disinilah kepakaran EXCEL PLUSĀ specialist dalam mengkaji bahan, cara pengekstrakan, dan penentuan peratusan yang diperlukan untuk menghasilkan formulasi yang diiktiraf antara terbaik di dunia. Jadi tak hairanlah kenapa formula EXCEL PLUSĀ ini mengambil masa sehingga 5 tahun untuk dibangunkan.

Ā 

CARA GUNA
EXCEL PLUS

Cara Penggunaan EXCEL PLUS

Ambil 2 biji EXCEL PLUS, 1 waktu pagi sebelum sarapan dan malam sebelum tidur.. Amalkan dua kali sehari sahaja. Tidur dan minum air kosong secukupnya untuk melancarkan proses penghadaman.

60 Hari Jaminan Pulangan Wang

Tak perlu risau dan beli tanpa risiko. Kami sangat yakin bahawa EXCEL PLUS mampu membantu si kecil atasi masalah Speech Delay serta bantu tingkatkan kecerdasan & kepintaran waktu belajar.

Secara purata, berbezaan positif boleh dilihat pada minggu pertama selepas menggunakan EXCEL PLUS. Lihat pertuturan si kecil dalam masa 10ā†’14 hari. Bergantung kepada konsisten dan cara pemakanan setiap hari, si kecil yang telah amalkan EXCEL PLUSĀ juga berjaya gabungkan perkataan dan bertutur lebih baik dalam tempoh semingguĀ  ( 7 hari! )

DISCLAIMER
Masalah SPEECH DELAY tidak hanya bergantung kepada umur si kecil sahaja. PERSEKITARAN, EMOSI & PEMAKANAN SIHAT juga memainkan peranan yang sangat penting. Sekiranya 3 faktor ini tidak dijaga, masalah akan berlanjutan dengan lebih lama & terus berulang-ulang.

BERIKAN PELUANG UNTUK SI KECIL BERSINAR DI AWAL USIA.
ATASI MASALAH SPEECH DELAY, TINGKATKAN KECERDASAN SI KECIL

TABLET PINTAR DALAM SEBOTOL EXCEL PLUS!

Order dulu, bayar kemudian bila barang dah sampai. Mudah dan selamat.

HARI NI JE ADA SPECIAL OFFER..

1 December , 2023

SELEPAS PROMO NI TAMAT, HARGA AKAN KEMBALI SEPERTI BIASA

RM70

RM50

COD Dapat Barang Baru Bayar

RM70

RM50

COD Dapat Barang Baru Bayar

RM70

RM50

COD Dapat Barang Baru Bayar

Anda Ada Soalan Nak Tanya?