Tiada lagi masalah Masalah Gastrik Masalah Perut Masalah Senak Masalah Perut Mencucuk

Gastrik Jadi Lega Selepas Makan 1 Pil Sahaja Cordy Lempoyang! Atasi Masalah Gastrik Perut Kronik Mengganggu Hidup Seharian bersama Cordy Lempoyang!

Satu-satunya solusi khas yang di formulasi menggunakan perubatan Nusantara khas untuk perut lebih sihat tanpa masalah gastrik berpanjangan.

Semua kajian mengenai Lempoyang ini dibuat oleh pakar dan dijurnalkan di dalam PubMed & NCBI (National Center for Biotechnology Information, USA) yang menjadi rujukan doktor seluruh dunia dan diluluskan oleh FDA, jabatan perubatan No 1 dunia.

Pak Cik Habib , 51 Tahun

Cordy Lempoyang ni anak yang syorkan kali pertama guna. Pakcik ada gastrik lama sejak umur 40 lagi. Ramadhan nak puasa kadang-kadang terpaksa cuti sebab tidak tahan pedih ulu hati. Ramadhan lepas anak pakcik kenalkan Cordy Lempoyang. Cuba ikhtiar untuk hilang dari sakit gastrik ni.

Alhamdulillah, syukurlillah. Subhanallah.

Puasa tahun ni dapat buat penuh. Dari hari pertama sampai puasa terakhir. Terima kasih juga pada Dato Fadzilah Kamsah buat produk bagus ini untuk orang seperti pakcik..

SOLUSI UNTUK SAKIT GASTRIK & GERD. SEMBUHKAN PERUT DAN USUS ANDA BERSAMA CORDY LEMPOYANG

Perkara ini mungkin nampak kecil bagi kita, tapi boleh menyebabkan KUALITI HIDUP kita terjejas dari hari ke hari.

PURATA STATISTIK PESAKIT GASTRIK DI MALAYSIA BERMULA UMUR 30-55 TAHUN

Penyakit gastrik berlaku apabila berlaku keradangan lapisan dalam perut akibat hakisan asid. Fenomena tersebut mungkin kerana lapisan lendir yang kurang atau penghasilan asid perut berlebihan disebabkan oleh faktor-faktor tertentu.

Penyakit gastrik boleh berlaku secara tiba-tiba (gastrik akut) atau
secara progresif (gastrik kronik).

Dalam penyakit gastrik kronik, keradangan ini berlaku dalam jangka masa yang panjang dan boleh menyebabkan sel-sel perut bertukar menjadi sel yang tidak normal ataupun lebih dikenali sebagai “dysplasia” dalam kamus perubatan.

Apa Kesan Kepada Anda Jika Radang Perut Berterus Akibat Hakisan Asid?

Apa Cara Atasi Semua Ini?

Anda perlukan Sebiji Kapsul Cordy Lempoyang!

Cordy Lempoyang formulasi herba Nusantara kajian doktor pakar tempatan dan luar negara khas untuk rawat dan atasi Gastrik & Gerd. Manfaat Lempoyang dalam Cordy Lempoyang mengandungi Zerumbone untuk atasi masalah seperti..

GASTRIK

Zerumbone bertindak sebagai

  • Anti Radang
  • Anti Kanser 
  • Imunisasi
  • Anti Diabetic
  • Gastro Protection Effect (khusus untuk penghadaman) / Anti Ulser (membantu mencegah dan penyembuhan ulser gastrik)
  • Neuro Protection Effect (minda lebih sharp/elak dari dementia)

RADANG PERUT

Lempoyang mengandung fungsi antiinflamasi (anti radang)yang dapat mengatasi peradangan, baik akibat jangkitan virus atau bakteria maupun dalam proses pemulihan luka. 

MENCEGAH BAKTERIA & VIRUS

Berbagai kajian menunjukkan bahwa lempoyang memiliki manfaat sebagai antibakteria semulajadi. Kajian tersebut juga menyebutkan bahwa ekstrak lempoyang dapat membasmi dan menghambat pertumbuhan bakteria, misalnya bakteria jenis Streptococcus.

Selain memiliki sifat antibakteria, lempoyang juga memiliki kesan antijamur dan antivirus.

Meringankan sakit sendi

Beberapa penelitian menunjukkan bahwa lempoyang memiliki sifat antiradang semulajadi sekaligus kesan antinyeri sehingga dapat meredakan sakit, termasuk sakit sendi.

Menurut hasil kajian klinikal dijurnalkan di dalam PubMed & NCBI (National Center for Biotechnology Information, USA) mendapati penggunaan Lempoyang adalah cara yang paling selamat dan berkesan untuk atasi masalah GERD & GASTRIK serta membantu usus dan perut sihat dari kesan pembengkakan.

Zerumbone di dalam sebiji kapsul Cordy Lempoyang membantu melindungi garisan usus dan garisan perut dari asid dan membantu melindungi perut dengan bertindak sebagai Antibakteria & Antivirus yang mengakibatkan Gastrik & Gerd.

Yang lagi best, Cordy Lempoyang tiada kesan buruk seperti muntah-muntah, cirit birit, sakit kepala dan sebagainya.

Cordy Lempoyang Membantu Anda

Mana Nak Cari Produk Yang Bantu Lindungi Perut Anda ?

Kapsul Tablet Formulasi Kajian Doktor Pakar Nusantara Pertama Di Malaysia Khas Untuk Membantu Atasi Masalah Gastrik & GERD

Menggunakan Lempoyang sebagai bahan aktif utama yang membantu melindungi perut dan usus dari hakisan asid terjadi disebabkan bakteria dan virus.

Dikaji dan disahkan keberkesanannya oleh 7 doktor pakar dari seluruh dunia dan setiap kajian telah direkodkan di dalam NCBI (National Center for Biotechnology Information, USA)

KAPSUL Cordy Lempoyang Diformulasikan khas dalam kapsul. Hanya makan 1 biji pagi selepas sarapan dan 1 biji malam sebelum tidur. Digalakkan minum air banyak untuk rangsangan optimum.

KAPSUL Cordy Lempoyang Dijamin Selamat Tanpa Kesan Sampingan. Lulus KKM dan Ujian Makmal. 100% bahan semulajadi tanpa penggunaan bahan kimia bahaya untuk kesihatan

Bagaimana Cordy Lempoyang Membantu Anda??

Lihat Apa Kata Pembeli Tentang Kebaikan Lain Cordy Lempoyang?

Cordy Lempoyang Dibuktikan Oleh Kajian Klinikal Satu Dunia

Kajian bersama Pakar Perubatan Tempatan Prof. Ibrahim Jantan & Dr. Md Areeful Haq dari University Texas akan manfaat lempoyang kepada kesihatan perut.
Kajian jurnal tentang kebaikan utama Zerumbone dalam lempoyang untuk pemulihan gastritis

BAHAN SAMA TAK MENJANJIKAN KEBERKESANAN YANG SAMA!

Anda mungkin fimiliar dengan beberapa produk yang menggunakan bahan aktif yang sama, Hakikatnya, keberkesanan sesuatu formulasi bukan hanya bergantung kepada “Jenis Bahan”. Tapi kualiti bahan, cara pemprosesan, peratusan kepekatan dan sebagainya.

Seperti juga masakan, walaupun penggunaan bahan yang sama, tapi jika kualiti bahan mentahnya, cara diprosesnya berbeza, maka hasilnya juga akan berbeza.

Disinilah kepakaran RESEARCHER KAPSUL Cordy Lempoyang specialist dalam mengkaji bahan, cara pengekstrakan, dan penentuan peratusan yang diperlukan untuk menghasilkan formulasi yang diiktiraf antara terbaik di dunia. Jadi tak hairanlah kenapa formula KAPSUL Cordy Lempoyang ini mengambil masa sehingga 5 tahun untuk dibangunkan. Kajian penelitian dari Jurnal Perubatan Eropah kami rumuskan dalam sebiji kapsul Cordy Lempoyang yang diperkaya estrogen!

 

DIKAJI & DIIKTIRAF OLEH PAKAR ANTARABANGSA

Kajian jurnal antarabangsa pelbagai profesor dan pakar dalam kajian herba akan kebaikan Lempoyang

* KAPSUL Cordy Lempoyang tidak mengandungi bahan dadah yang dikawal penggunaannya oleh KKM. Semua bahan di dalam KAPSUL Cordy Lempoyang semulajadi dan selamat digunakan.

Anda tak perlu risau, amalkan setiap hari sebiji pagi selepas sarapan dan sebiji malam sebelum tidur. Lihat perubahan ketara seawal 7 hari pertama penggunaan. Untuk kesan lebih baik, dapatkan pakej 3 botol untuk penggunaan sehingga 3 bulan.

Sihat dan sembuh sepenuhnya dari masalah Gastrik & GERD.

JANGAN PERCAYA KAMI, LIHAT HASIL MEREKA! SELEPAS GUNAKAN KAPSUL Cordy Lempoyang!

Mengapa WAJIB Pilih Cordy Lempoyang?

Cara Penggunaan KAPSUL Cordy Lempoyang

Ambil 1 biji kapsul Cordy Lempoyang 1 biji pagi selepas sarapan dan 1 biji malam sebelum tidur. Untuk kesan lebih baik, minum 2 cawan gelas air untuk lancarkan penghadaman dan readykan badan hadam.

Peringatan: Jarakkan Masa Pengambilan 30 Minit Dengan Kafein/Ubat/Produk Lain.

60 Hari Jaminan Pulangan Wang

Tak perlu risau dan beli tanpa risiko. Kami sangat yakin bahawa KAPSUL Cordy Lempoyang mampu membantu anda atasi masalah GASTRIK & GERD. Amalkan KAPSUL Cordy Lempoyang setiap hari. Simpan di handbag, saiz botol ini mudah bawa kemana sahaja.

HASIL YANG ANDA DAPAT SELEPAS MENGGUNAKAN Cordy Lempoyang?

tidur malam lebih lena dan tidak terjaga kerana sakit nyeri perut.

kualiti hidup bertambah baik tanpa ada lagi masalah perut yang mengganggu sepanjang hari.

Nak beribadah jadi lebih mudah. Nak berpuasa atau ingin berdiet tidak jadi kerisauan lagi.

Kami tahu anda pun dah penat mencari alternatif lain yang membazir masa, wang dan tenaga tetapi akhirnya dikecewakan. Beri peluang dan yakin kepada Cordy Lempoyang ini kerana ianya diformulisasikan mengikut kajian perubatan antarabangsa yang diyakini dan berdasarkan sains.

Tempah Sekarang

Pilih Pakej Anda Dibawah

Boleh Bayar Tunai Masa Barang Sampai (COD)

Order dulu, bayar pada posmen masa barang sampai. 100% selamat. Mudahkan? Anda juga boleh buat pembayaran terus secara online jika mahu.

Pilih Pakej Anda Dibawah

Jam
Minit
Saat

Dapatkan Sekarang!

Harga Promosi akan ditamatkan pada bila-bila masa sahaja.

Pakej 3 BOTOL

RM330

RM 150

Pakej 2 Botol

RM220

RM89

Pakej 1 Botol

RM110

RM59

Ramai Dah Nampak Perubahan Selepas Amalkan KAPSUL Cordy Lempoyang

100% Jaminan Pulangan Wang

Pulangan wang 100% jika produk yang anda dapat tidak original dan jika tidak sampai.

Soalan Lazim (FAQ)

(1) AMBIK 1 BIJI pagi selepas sarapan dan 1 BIJI malam sebelum tidur.

Peringatan: Jarakkan Masa Pengambilan 30 Minit Dengan Kafein/Ubat/Produk Lain

1 BOTOL MENGANDUNGI 30 BIJI KAPSUL. Sesuai untuk penggunaan sehingga 2 minggu. 

Minum air 2 gelas untuk penghadaman yang baik

Kesan KAPSUL Cordy Lempoyang dapat dirasai pada 1 biji pertama. Untuk lindungi perut dan garisan usus dari asid berlebihan, amalkan konsisten hingga habis 1 botol.

Kandungan Cordy Lempoyang hanya 100% bahan semula jadi. Selamat digunakan & halal diiktiraf JAKIM. Boleh gunakan tanpa risau dan ragu-ragu.

Tiada. Amalkan KAPSUL Cordy Lempoyang 1 biji setiap hari pagi dan malam.

YA semestinya ada. Kami juga berdaftar dengan Badan Makanan ( MeSTI ) dan KAPSUL Cordy Lempoyang dihasilkan dari Kilang Bertaraf GMP. Selamat diamalkan tanpa ragu-ragu dan was-was.