laman web rasmi Anti Antz  Anti Antz  Anti Antz 

SPRAY 2 KALI SEHARI, PAGI SEKALI PETANG SEKALI. PELAN-PELAN TERUS HILANG SEMUT DARI RADAR RUMAH!

Satu-satunya solusi khas yang di formulasi untuk hilangkan masalah semut beranak-pinak dalam kawasan rumah, kebun & tanaman

Semua kajian ini dibuat oleh pakar dan hasil dari kajian ini kami telah rumuskan formula yang berkesan untuk membasmi pembiakan semut dengan efektif dan segera.

Puan Nisa berjaya hilangkan masalah semut dalam kawasan rumah khususnya di ruang tamu dan dapur selepas gunakan Anti Antz  Selama 2 minggu. Anti Antz telah membantu Puan Nisa ANT FREE dengan cepat dan efektif!

Kebun dan tanaman di sekitar rumah tiada lagi sarang semut. En Farid hanya semburkan Anti Ants dua kali sehari di kawasan “hot area” semut. 

Kenapa Semakin Ramai Mula Hadapi Masalah Semut Di Rumah?

Sebelum ini mesti anda ingat semut ini datang sebab ada banyak sisa makanan dan bergula di rumah?

Tapi anda tak pelik ke kenapa walaupun anda dah jaga kebersihan rumah dari sisa makanan, gula bahkan rumah bersih sepanjang masa tetapi semut tetap ada. Bahkan bila anda sedang duduk di kerusi, semut boleh datang dan gigit kulit anda, geram bukan?

Ahhhhh… sudah. Kat mana silapnya? Padahal anda dah buat segala macam tips yang anda dapat daripada group facebook “Cara Cegah Semut”. Tapi rupanya bukan senang nak basmi semut ni kan?

Ramai orang share tips nak jaga persekitaran rumah dari serangga, tetapi setiap orang ada struktur dan persekitaran rumah berbeza-beza.

Sebenarnya, ramai tak tahu persekitaran rumah antara punca utama serangga seperti semut suka bersarang

Situasi seperti di bawah ini pernah dilalui oleh Puan Nisa dan En Farid sama seperti anda sekarang sebelum rumah mereka SIFAR dari Gangguan Semut & Serangga

Faktor persekitaran seperti sisa makanan, ada ruang untuk bersarang antara punca semut suka dan kerap datang ke kawasan rumah anda

Menurut kajian terbaru (2022) oleh pakar Entomologists mengesahkan habitat yang disukai oleh serangga khususnya semut adalah apabila sumber makanan banyak ( berdekatan ) dan kawasan persekitaran yang lembab.

Ramai tak tahu, seketul gula atau sisa dari biskut yang kecil boleh menggandakan sekumpulan 1000 semut menjadi 5000 semut dalam masa beberapa hari sahaja.

Jadi Bagaimana Nak Kawal dan Basmi Pembiakan Semut di Kawasan Rumah Anda?

Apa Cara Paling Mudah Untuk Hilangkan Masalah Pembiakan Semut ?

Memperkenalkan

Anti Antz

Anti Antz Pertama Di Malaysia Yang Diformulasikan Khas Mengikut Kajian Pakar Entomologists Untuk Membasmi Pembiakan Semut dan Hapuskan Semut Terus Menerus Dengan Hanya Semburan Yang Mudah!

Menggunakan Formulised Chemical sebagai bahan aktif utama yang membantu mematikan dan membunuh koloni semut 

Dikaji dan disahkan keberkesanannya oleh 7 Entomologists dari seluruh dunia dan setiap kajian telah direkodkan di dalam  Myrmecologist – Environmental Science Institute

Anti Antz  Diformulasikan khas  membantu rumah anda SIFAR dari masalah semut. Boleh guna setiap hari di sekeliling kawasan rumah seperti ruang tamu, dapur, bilik tidur. Bahkan di kawasan kebun, tanaman , pokok bunga dll.

Anti Antz Juga Sesuai Digunakan Di..

Kami Tak Cakap Kosong, Lihat Apa Kata Pengguna Anti Ants

*AntiAnts selamat digunakan tanpa perlu risau kepada masalah kesihatan. Bahan aktif dalam antiants tidak merbahaya kepada manusia. 

JANGAN PERCAYA KAMI, LIHAT HASIL MEREKA! SELEPAS GUNAKAN Anti Antz !

Rumah Clean & Clear dari Gangguan dan Koloni semut dengan hanya beberapa semburan Anti Ants setiap hari.

Mengapa WAJIB Pilih Anti Antz

Cara Penggunaan Anti Antz

2 kali sehari sahaja. Semburkan AntiAnts di kawasan hot spot semua selalu ada. Semburkan juga di kawasan laluan atau lubang rumah semut. Semburkan 2 kali sehari di waktu pagi/tengahari dan di waktu petang.

60 Hari Jaminan Pulangan Wang

Tak perlu risau dan beli tanpa risiko. Kami sangat yakin bahawa Anti Antz mampu membantu anda basmi masalah semut di kawasan rumah. Kami ada lebih dari 1,000 feedback positif testimoni pengguna Antiants.

* Kami tahu anda pun dah penat mencari alternatif lain yang membazir masa, wang dan tenaga tetapi akhirnya dikecewakan.

Jangan cepat untuk bazirkan wang anda untuk dapatkan servis Pest Killer diluar sana sedangkan Anti Antz ini diformulisasikan mengikut kajian Entomology antarabangsa yang diyakini dan berdasarkan sains untuk membasmi semut dan serangga!

Jangan Percaya Kami! Lihat Apa Kata Mereka

Tempah Sekarang

Pilih Pakej Anda Dibawah

Boleh Bayar Tunai Masa Barang Sampai (COD)

Order dulu, bayar pada posmen masa barang sampai. 100% selamat. Mudahkan? Anda juga boleh buat pembayaran terus secara online jika mahu.

Pilih Pakej Anda Dibawah

Jam
Minit
Saat

Dapatkan Sekarang!

Harga Promosi akan ditamatkan pada bila-bila masa sahaja.

Pakej Super Jimat ( 3 BOTOL )

RM 207

RM99

Pakej Anti Semut ( 2 BOTOL )

RM138

RM79

Pakej Trial ( 1 botol )

RM69

RM59

Ramai Dah Nampak Perubahan Selepas Gunakan Anti Ants

100% Jaminan Pulangan Wang

Pulangan wang 100% jika produk yang anda dapat tidak original dan jika tidak sampai.

Soalan Lazim (FAQ)

Kami sarankan gunakan 2 kali sehari pada waktu pagi/tengahari dan waktu petang

Semburkan AntiAnts di kawasan hotspot seperti di meja makan, di lubang-lubang semut, di tempat laluan semut. Semburkan juga antiants di kawasan sarang semut di tanaman/bunga anda.

1 botol 500 ml berkesan sesuai digunakan untuk 1 kawasan rumah. Penggunaan kerap digalakkan. Gunakan sehingga habis 1 botol

pembasmian bergantung pada luas kawasan rumah anda. Dapatkan pakej Super Jimat ( 3 botol AntiAnts ) untuk cover area rumah anda termasuk kebun/tanaman/bunga. Lihat kesan dalam masa 1-3 hari. 

Kerapkan sembur pada waktu disarankan.

Kandungan hanya 100% bahan semula jadi. Antiants tidak merbahaya kepada manusia.